Igal fürdőtől 2 percre apartman kiadó 5+4 személy

35 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 10., 14:42

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Az apartmanunk páratlan elhelyezkedésével Európa egyik legjobb gyógyvizű fürdőjétől mindössze 150 méterre található! Kínálunk egy két szintes házat, mely egységesen 9 személy elszállásolására alkalmas. Fontos kiemelni, hogy az ingatlan külön-külön is foglalható, így akár 4 vagy 5 fős csoportok is maximális kényelemben élvezhetik a tartózkodást. Minden szint különálló teraszokkal-kerttel rendelkezik, melyeket a vendégek magukénak tudhatnak, valamint zárt udvari parkoló is rendelkezésre áll.

A földszinten található lakrész kényelmesen 55 m-es, lépcső nélkül megközelíthető. A nagy konyha teljesen felszerelt, beleértve a hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, 4 égős gázfőzőlapot, légkeveréses sütőt, Nespresso kávéfőzőt kávékapszulákkal, kenyérpirítót, vízforralót, mosogatógépet, mosógépet és szárítógépet. A szobában egy nagyméretű franciaágy található, míg a nappaliban kihúzható ülőgarnitúra biztosít kényelmes alvási lehetőséget 4 személy számára.

Az emeleti apartman 51 m-es, kényelmes lépcsővel megközelíthető. Két külön szobával rendelkezik, nagy franciaággyal, a nappaliban kihúzható ülőgarnitúrával. A teljesen felszerelt konyha tartalmazza a hűtőt, mikrohullámú sütőt, indukciós főzőlapot, Nespresso kávéfőzőt kávékapszulákkal, kenyérpirítót és vízforralót, mosógépet és szárítógépet. A teraszról csodálatos panoráma nyílik a fürdőre és a Somogyi dombságra. A lakás télen padlófűtéssel, nyáron pedig klímával biztosítja a kényelmes tartózkodást. Minden nyílászáró szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt. LED televízió 116 csatornával és Wi-Fi is rendelkezésre áll.

Az apartmanhoz 100 m-es zöldterület kerti bútorokkal ideális a pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégek számára. Élelmiszerbolt mindössze 50 méterre található, játszótér és park 70 méterre, étterem pedig mindössze 50 méterre van az ingatlantól.
Az ár apartman /nap vonatkozik!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146969211

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn