Galaxy Gs-103S ( 38x38 ) Auto Open + Slider sík hőprés

310 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 16:05
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó egy Galaxy Gs-103S ( 38x38 ) Auto Open + Slider sík hőprés.
Több éve vásároltam a hőprést egy tervezett vállalkozáshoz, amely nem valósult meg, így az évek alatt mindösszesen kb. 2 óra üzemórát volt használva. ezért a hőprés, szinte új, dobozában volt tárolva.

A Galaxy Auto Open + Slider sík hőprés a többi manuális sík hőpréshez hasonlóan sík reklámtárgyak, textilek transzfer vasalására, szitafesték rögzítésére használható. A kihúzható alsó tálca a préselni kívánt tárgy behelyezésénél nagy helyet és biztonságos kezelhetőséget biztosít. A hőprés lecsukása manuális, a nyitása automatikus, mely nagyban megkönnyíti a gyártást. Ipari minőségű stabil szerkezet, mely kiváló nyomás- és hőeloszlást garantál a különböző vastagságú tárgyak vasalásánál. Ez az elegáns megjelenésű Galaxy hőprés nagyobb mennyiségű folyamatos használatra lett kifejlesztve

Jellemzői:
Automatikus alvó üzemmód:
beépített digitális vezérlővel rendelkezik, amely automatikus alvó üzemmódot kínál 0-999 perc közötti időbeállítási tartományban.

Nyomásskála kijelző:
Az áramköri lapon 0-9 közötti nyomásbeállítási skála látható, amely egyszerű és hatékony beállítást kínál az ügyfeleknek a különböző termékekhez.

Központi nyomáseloszlás:
A nyomásforrás stratégiailag a felső lap közepe fölött van elhelyezve, és támasztékokat használ, hogy ezt a nyomást az összes sarokba kivezesse.
Az eredmény egy egyenletes és nagy igénybevételt jelentő nyomáseloszlás, amely páratlan a mai piacon lévő más hőpréseken.

Súlya: 38 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147163234

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn