Blackroll 2.0 Vyper vibrációs masszázshenger

22 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 13., 13:01
Ingyenes szállítás

Leírás

Blackroll(R) 2.0 - a Hyperice Vyper
Vibrációs masszázs henger készlet.
Teljesen új, használatlan állapotban. A doboz a fényképezés idejére lett kibontva.
Siófokon megtekinthető, átvehető vagy előre utalás után postázom.
Nyugodtan keress rá a neten 150-250 EUR közötti áron fogod látni.

Leírás:
Blackroll(R) 2.0 - a Hyperice Vyper
A belső vibrációs mag új szintre emeli a Blackroll(R) 2.0-t. A vibráció és a fascia edzés kombinálásával csökken a fájdalom és a tapadás a kötőszövetben, meglazulnak az izmok és nő a mozgásterjedelem. A Vyper egy eszközben egyesíti a vibrációt és a fascia edzést. A vibráció több szempontból is kiegészíti a tekercs klasszikus használatát. Először is, az idegekben lévő fájdalomreceptorok ,,elterelődnek", oly módon, hogy a triggerpont pontos kezelése lényegesen kevésbé fájdalmassá válik. Másodszor, az izmok oszcillálódnak a vibráció hatására, ami fokozza a keringést és javítja a felépülési időt. A Vyper három rezgésszinttel rendelkezik, amelyek egyszerűen vezérelhetők egyetlen gombbal. Hasznosítás A Vyper-t haladó sportolóknak és profi sportolóknak ajánljuk, az alábbi célokra:
1) Az izomzat aktiválása edzés előtt: erős bemelegítő hatás;
2) Edzés utáni felépülés a súlyos terhelés vagy túlterhelés okozta sérülések vagy fájdalmak korlátozása és megelőzése érdekében;
3) Az adhéziók és feszültségek célzott feloldása az izomzatban és a környező fasciában (saját myofasciális felszabadulás).
A Vyper-t a Blackroll(R) készletben kínálja; jár hozzá egy Blackroll(R) Mini (ideális utazáshoz és lábból, elülső karból, kézből) és a Blackroll(R) 8 cm-es labdával (pontos és lokalizált használathoz bizonyos pontokon, például a háton és a mellkason). A kiváló Blackroll(R) eszközeink kombinációja mindent megad a sportrajongóknak, hogy a maximális teljesítményen dolgozhassanak. A világ legjobb sportolói használják A Vyper-t az egyesült államokbeli székhelyű Hyperice cég és a Blackroll(R) együttműködésével fejlesztették ki. A Vyper-t olyan amerikai élsportolók használják, mint Lindsey Vonn (síelés) vagy Blake Griffin (kosárlabda). A Vyper-t most már az EU-beli élsportolók fedezték fel és használják, többek között német futball- és kosárlabda-szakemberek.
A hazai fitnesz jeles képviselője, Rubint Réka is Blackroll(R) termékeket használ.

Blackroll(R) Vyper újratölthető lítium-ion akkumulátorokkal rendelkezik (töltési idő kb. 4 óra, az akkumulátor kb. 2 órát üzemel a legmagasabb szinten).

A készlet tartalma:
Blackroll(R) Vyper vibrációs masszázshenger 30 cm x 15 cm, kb. 1,6 kg.
Blackroll(R) Mini masszázshenger 15cm x 5,3 cm, kb. 50g.
Blackroll(R) Ball masszázslabda 8cm, kb. 50 g.
Vezetékes töltő
Leírás, DVD

A termék környezetbarát és energiatakarékos (zöld) gyártásból származik. 100%-ban újrahasznosítható, hajtóanyagtól és vegyszerektől mentes.

Higiénia: szagtalan, könnyen tisztítható

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147731299

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn