Jó lenne olcsón Jakuzzihoz jutni, otthonodban is hasznáni ?

40 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Jakuzzi az otthonban! Ez az eszköz teljes egészében pótolni tudja a jakuzzit. Ugyanazt a pozitív érzést nyújtja. Ugyanakkor nem kerül annyiba, sőt csak töredékébe kerül. Használhatja a szabadideje eltöltésére, felfrissülésere, vagy fájó testrészeinek masszírozására, egészsége megőrzésére, a gyerekeknek is segítség lehet a napi, esti fürdésnél, tisztálkodásnál. Nyáron a szabadban is tökéletesen használható a medencében is.
A derékfájósoknak, akiknek csökkenti a fájdalmat, megmasszírozza a fájós testrészét vagy biztosítja egy fáradt, stresszes nap után az ellazulást, és nyugodt, pihentető alvást biztosít.
Az eszköz összeszerelése nem jelenthetett problémát senkinek, és csak 1,5 percet vesz igénybe, és már használhatóvá válik, csak ki választania az igényelt programot, amelyet távirányítóval beállíthat, vagy válthat is. Pezsgő fürdőt, hullámozást vagy egyéb a víz mozgását kívánja.
A derékfájást a kádba, medencébe fektetett matracon keresztül megmasszírozza, ellazítja csökkentve a fájdalmat, majd megszünteti.
Amikor nyakig merülsz a pezsgő meleg vízben ellazulnak az izmok, javul a vérkeringés, beindul méregtelenítés, csökken a fájdalom, ma már azt is tudjuk az inzulinérzékenység javításában is hasznos társ. Jót tesz bőrnek, tüdőnek, a szívnek, az érrendszernek és az izomzatnak is.
Ez a készülék több összetevőből áll, és mégis egyszerű. Áll egy vezérlő egységből, amelyet bekapcsolva több funkciót választhat , és annak erősséget választhatja, de van hozzá távirányító is. A vezérlő egységhez csatlakoztatva a kádban, vagy szabadban medencében is használható, egyaránt a pezsgő matracot, vagy gyereknél a kisebb egységét. Ennek alapján ellazulhat, vagy a fájós derekát masszíroztathatja, javítva állapotát. ugyanakkor csatlakoztatható a vezérlőhöz 3 kézi zuhanyzással masszíroztatni magát. Ezekkel az eszközökkel a kézi zuhanyzással megmasszíroztatja bizonyos fontos testrészeit, mellyel fokozza a véráramot, így erősíti a testrészt, annak tartását, formáját is. Ajánlott nőknek, de férfiaknak is. Nem kell gyógyszert szednie, természetes úton javítja állapotát. Az ára alkuképes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147002049

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn