digitális vérnyomásmérő

7 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Orvosi műszerek

Leírás

Orvosok/gyógyszerészek által ajánlott legnépszerűbb márkák: A Panacare vérnyomásmérők egy egygombos, teljesen automatikus vérnyomásszabályozó, amely fejlett frissítési algoritmust és integrált intelligens chipet alkalmaz fejlett mérési technológiával a legpontosabb klinikai leolvasás érdekében. Az adatok 30 másodpercig megjelennek, majd automatikusan kikapcsolnak. Kényelmes napi egészségi állapotának nyomon követésére.
Nagy, háromszínű háttérvilágítású képernyő: Nagy, 3,4 hüvelykes LCD-kijelző tiszta, túlméretezett számokkal, amely lehetővé teszi a vérnyomás és a pulzusszám egyszerű, valós idejű leolvasását. A háromszínű (zöld/sárga/piros) háttérvilágítású dizájn kijelző jelzi, hogy vérnyomása optimális-e. Sötétben is tisztán olvasható. A 140 Hgmm alatti (normál) vérnyomás zöld, a 140-180 Hgmm (enyhe vagy közepesen magas vérnyomás) halványsárga, 180 Hgmm (súlyos magas vérnyomás) felett pedig vörös.
Hangolvasási funkció: Vérnyomásmérő gép Az audio olvasás nagyon alkalmas idősek számára. A "SET" gombbal be- vagy kikapcsolhatja a hangot, vagy módosíthatja a dátumot. (Kikapcsolhatja a hangolvasást is) Beállíthat egy ,,riasztást", amely emlékezteti Önt, hogy minden nap ugyanabban az időben mérje meg és ellenőrizze egészségi állapotát. (Kérjük, tartsa USB tápellátással a vérnyomásmérő készüléket, vagy használja az akkumulátort)
2 felhasználós memória mód: A vérnyomásmérő készülék 2 felhasználót képes egyszerre figyelni, mindegyik kijelző 198 leolvasást, valamint dátumot és időt tárol. Segítsen a felhasználóknak egyszerűen nyomon követni családja egészségi állapotát, vérnyomását és pulzusszámát adott napok és időpontok alapján. Ha szabálytalan pulzusszámot észlel, megjelenik egy jelző, amely figyelmezteti Önt. Különálló felhasználói kapcsológomb kialakítás az eredmények egyszerű rögzítéséhez két felhasználó számára, különösen a szülők vagy nagyszülők számára.
Állítható extra hosszú mandzsetta: A többi vérnyomásmérőhöz képest a mi méretünk 30%-kal hosszabb, 8,7-16,5 hüvelykes méretre készült, az állítható mandzsetta minden karhoz illeszkedik

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145867384

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn