Xiaomi Mi szenzoros automata szappanadagoló habszappan utántöltő 300ml

4 400

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 15:28

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
szappan adagoló, tartó

Leírás

Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser automata szenzoros szappanadagolóhoz, habszappan adagolóhoz utántöltő tartály 300 ml folyékony antibakteriális szappannal eladó, több darab is van készleten.

A Xiaomi Mi egy érintésmentes szappanadagoló mechanizmusra épül. A közeli infravörös technológiával felszerelt készülék azonnal felismeri a felhasználó kezét az adagoló alatt, majd automatikusan kiengedi a tökéletes mennyiségi szappanhabot.
Mikrohab szivattyúja gazdag, vastag habot kínál a luxus kézmosási élmény érdekében. Kompakt, vonzó, higiénikus, helytakarékos kézmosó megoldásként minden fürdőszobában vagy konyhai berendezéssel jól mutat.
Egy hagyományos kézi szappanadagoló 2 gramm folyékony szappant ad ki, ami 10 másodperc öblítést igényel. A Xiaomi szenzoros szappanadagoló hozama csak 0,8 g és 5 másodperc, 60 % szappan mennyiség és 50 % víz megtakarítás, miközben ugyanazt a hatást fejti ki. Bőséges mikro méretű buborék a bőr tisztításához, amelyek behatolnak a pórusokba. A levegő folyadékarány 12:1, a hab sűrű, erős tapadással, miután egy mikrométer méretű lyukon áthaladt egy kétlépcsős elválasztó szűrőn. A finom, sűrű hab biztosítja a megfelelő lefedettséget a bőrön és eléri a finom pórusokat, kifejtve mélytisztító hatását. Sokkal hatékonyabban tisztít a Xiomi szappanadagoló által kinyomott hab, mint a hagyományos szappanadagolók által biztosított folyékony szappan. Hatékonyan gátolja a mindennapi baktériumok elszaporodását, 99,9 % antibakteriális rátával.

Mivel az adagoló ellenőrzött mennyiségű szappant bocsát ki, a gazdag hab jól tisztítja a kezet, könnyen leöblíthető. A 300 ml-es tartály az egész család számára akár 45 napos használatot, akár 370 db szappanadagolási ciklust biztosít.

A hirdetés csak a szappanadagoló tartályt tartalmazza, benne 300 ml folyékony antibakteriális szappannal, ami a szappanadagoló gép alatt található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147672294

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn