Welland kőhatású zuhanytálca szifonnal 90 x 120 cm - fehér (GT-12090L

company_logo

64 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 13:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
egyéb

Leírás

Welland kőhatású zuhanytálca, ami egyesíti a legújabb fürdőszobai trendeket a praktikus felhasználással. Telepíthető a padlóra vagy padlóba is süllyeszthető, ezáltal a végső padlóburkolattal egy síkban kialakított zuhanyfelületet kapunk. Rejtett zuhanylefolyóval kialakított változat, kellemes tapintású, eszétikus, természetes kőhatású felülettel, ami hatékonyabb csúszásgátlást kínál a hagyományos akril zuhanytálcákkal szemben. A szifon készletet a csomag tartalmazza.
SMC kompizit: anyaga nagy tartósságú és ellenálló SMC akril (sheet moulding compound) ami egy rendkívül masszív üveg vagy szénszállal erősített anyag. Innovatív kompizit anyag ami hosszabb élettartamot és természetesebb felületet kínál.
Slim kialakítás: a mindössze 3 cm-es magasságnak köszönhetően vagy a padló síkjába süllyesztve vagy a padlóból kiemelkedve is telepíthető. A lapos kialakítás emellett esztétikus látványt és könnyű be és kilépést kínál.
Padlóra vagy padlóba süllyesztve: A zuhanytálca mindössze 26 mm-es magassága lehetővé teszi a hagyományos padlóra vagy a padlóba süllyesztett felszerelést, így egyedi, egységes felületet alkot.
Természetes kőhatás: a slate-stone kőhatású felület egy rendkívül esztétikus látványt és természetes hangulatot eredményez, kellemes tapintású, de ugyanakkor masszív felületet képez.
Optimális lejtés: A zuhanytálcát úgy alakították ki, hogy a víz szabadon áramolhasson a lefolyó felé, e kellő lejtési szöggel, ami még nem érzékelhető. Biztosítja a víz gyors és hatékony elvezetését a zuhanytálca felületéről, megelőzve a tócsák kialakulását vagy a víz kifolyását.
Tisztítható szifon: A szifon tisztítását gyors és egyszerű rendszer biztosítja. A felső takaróelem kiemelése után, a szennyeződéseket könnyen el lehet távolítani.
Hatékony csúszásgátlás: A zuhanytálcák csúszásmentes felülettel rendelkeznek, amely hatékonyan csökkenti a fürdés közbeni elcsúszás kockázatát, védve az esésektől és sérülésektől. A hagyományos zuhanytálcákkal összevetve magasabb biztonságot és stabilitást ad.
Szélesség: 90 cm
Hosszúság: 120 cm
Magasság: 3 cm (lefolyó torlokattal 3.6 cm)
Lefolyó átmérő: 90 mm
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147047357

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn