Warcraft Halálszárny éjszakája - Richard A. Knaak (új, kemény)

5 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fantasy

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Duplán rendeltem véletlen, az egyiktől megválnék. Olvasatlan, érték és időtálló kemény borítós kiadás. Kérésre küldök még fotót, kérdésre szívesen válaszolok.

A személyes átvétel Vecsésen díjmentes. Közeli helyeken megegyezés szerint. Vatera-n kedvezőbb futárdíjjal, Biztonságos Vásárlás Program (B.V.P.) garanciával lehet megvenni, regisztrált felhasználónak! Azonkívül Foxpost, Easybox, MPL csomagküldéssel, csomagolási díjjal(!), aktuális díjszabás szerint a vevő terhére, előre utalással, automatába vagy házhoz szállítással.

Kiadó: Szukits Kiadó
Kiadás éve: 2023
Kötés típusa: kemény borítós
Oldalszám: 452
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634977148
Polckód: 1-1139-B4E95
Méret [mm]: 145 x 211

Zordmély sötét öröksége Azeroth múltjának homályába nyúlik. Ám a legtöbben jól tudják, milyen borzalmas tragédia helyszíne: az aljas orkok itt mocskolták be a nemes Sárkánykirálynő, Alexstrasza frissen kikelt fiókáit, hogy aztán a háború eszközeiként használják őket. Bár Krasus, a rejtélyes mágus vezetésével egy csapat hős legyőzte az orkokat és kiszabadította a fogságba ejtett sárkányokat, az elátkozott hegy a pusztítás egy újabb jelzőpontjaként szolgál a Warcraft világában.

Ám Krasus akit néhányan úgy ismernek, mint Korialstrasz, a vörös sárkány érzi, hogy Zordmély ismét fenyegeti mindazt, ami számára kedves. Bár elhatározza, hogy ezúttal egymaga száll szembe a gonosszal, még nem tudja, hogy a küldetésük másokat is Zordmélyhez szólít, és olyan szörnyű igazság kerül majd napvilágra, ami nemcsak a halálukat jelentheti, de a sötétség és a pusztítás egy rettenetes, új korszakát is elhozhatja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146246035

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn