Voki Toki Tidradio TD-H8-Black nagy hatótávolságú APP vezeték nélkül

12 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 18:12

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Dunakeszin átvehető!

[TD-H8 kézi rádió] Ez a kézi kétirányú rádió 10 wattos kimeneti teljesítményt, 2500mAh újratölthető akkumulátort és hihetetlen 1.77 hüvelyk nagy színes képernyőt tartalmaz. És ami a legfontosabb, a TD-H8 vezető szerepet tölt be a vezeték nélküli programozásban, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy alaposan testreszabja a rádiót telefonon keresztül, a PC és a programozókábel korlátozásai nélkül, elkötelezve magát amellett, hogy jobb szabadtéri élményt nyújtson a globális felhasználók rádiós lelkesedésének.

[Valódi 10 wattos teljesítmény] A Tidradio TD-H8 egy kétsávos rádió Két Tápcsővel. Az ilyen speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy következetesen viszonylag nagy kimeneti teljesítményen sugározzon, amennyire csak lehetséges, a frekvenciatartományban, hosszabb kommunikációs tartományt biztosít a szokásos 5watt / 8 watt / 10 watt állás, rádiókhoz képest. A mellékelt az internetes hírességek valódi értékelése()

[Mobil programozás és lehetővé teszi az ismétlőlistákhoz való kapcsolódást] Nincs szükség Tidradio vezeték nélküli programozóra, nincs szükség számítógépre, nincs szükség illesztőprogramra, nem kell aggódnia, hogy melyik programozási kábelt használja. Az új beépített vezeték nélküli programozási modul lehetővé teszi a 2-utas rádió kezelését közvetlenül a telefonján, bárhol, bármikor. És összekapcsolhat egy közeli Repeater listát a telefon APP-ján keresztül!

[Több funkció egy alkalmazásban] Töltse be telefonját az Odmaster segítségével. Az Odmaster számos funkcióval rendelkezik, mint például a csatornaszerkesztés, a közeli ismétlő keresése és importálása, a rádiókonfigurációk mentése / megosztása, mindezek könnyen elérhetők a mobilján. Ingyenes APP frissítéseket és funkciófrissítéseket is biztosítunk, nincs szükség másik rádió vásárlására.

[2500mAh akkumulátor] Újratölthető 2500 mAh Li-ion akkumulátor, nagyobb kapacitás, összehasonlítva a szokásos baofeng walkie talkies 1800 mAh akkumulátorral. A nagyobb akkumulátor támogatja a 12 órás folyamatos használatot, a 60 órás készenléti időt. Az energiatakarékos funkció tovább növelheti a 10 wattos rádió üzemidejét.

[LCD nagy színes képernyő] Nagyobb képernyő, jobb szín, jobb részletesség. Összehasonlítva a hagyományos baofeng rádióképernyőkkel, mint például a baofeng uv-5r, baofeng bf-f8, baofeng ar-152 és baofeng uv-82, a TD-H8 képernyője képes megjeleníteni az aktuális kimeneti teljesítményt, és nagyobb szöveggel rendelkezik a csatornainformációk megjelenítéséhez, jobb vizuális élményt nyújtva, mint a szokásos hordozható rádió.

[Több rádió funkció] A TD-H8 több funkcióval rendelkezik, mint más kézi rádiók: Dual Band, Dual Watch, NOAA Weather Mode, Disply Sync, CTCSS / DCS, szkennelés, Vox, távoli / helyszíni riasztás......

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147367879

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn