Vezeték nélküli kontroller / gamepad

7 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Vezeték nélküli vezérlő / Gamepad Pxn-P50

Olyan játékvezérlőre van szükséged, amely Nintendo Switch és PC esetén is működik? Akkor a Pxn-P50 pont neked való. A gamepad 6 tengelyes giroszkóppal, NFC leolvasással és Turbo funkciókkal rendelkezik. Lehetővé teszi a makrók programozását és a működési paraméterek módosítását egy erre a célra szolgáló alkalmazáson keresztül. Az energiát egy nagy teljesítményű akkumulátorról nyeri, amellyel egyetlen feltöltéssel akár 20 órás üzemidőt is elérhet.
Számos hasznos funkció

A gamepadot számos praktikus üzemmód és megoldás jellemzi. A Wake-up funkció lehetővé teszi, hogy bármelyik gomb megnyomásával visszaállítsa a működést alvó üzemmódból. Sőt, használhatja a Turbo funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással többszörös gombnyomás hatását érje el. A funkció rendelkezik Kézi és Automatikus üzemmóddal, így a beállításokat egyszer konfigurálhatja - és a következő munkamenetben visszatérhet hozzájuk.
További funkciók

A vezérlő 6 tengelyes giroszkóppal van felszerelve, ami lehetővé teszi a Motion Control technológiával való együttműködést. Ezenkívül lehetőséget kapsz a rezgés intenzitásának szabad beállítására - külön-külön a vezérlő minden egyes fogantyújához. Ez lehetővé teszi, hogy magasabb szintű merítésbe lépjen, és tökéletes játékélményt biztosítson.
Hatékony tápegység

A vezérlő az energiát egy hatékony lítium akkumulátorból nyeri, amelynek kapacitása 550 mAh. Ez lehetővé teszi az eszköz akár 20 órás működését egyetlen feltöltéssel. A tápellátás körülbelül 2 óra alatt állítható vissza. Ennek köszönhetően a gamepad hosszú játékmenetek során is elkísér, felesleges megszakítások nélkül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145577648

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn