Ultrahangos tisztító mosó 15L 15 liter 40Khz ultrahang új áfa garancia

95 900

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 15:02
Üzleti

Leírás

15liter űrtartalom
40KHz
Granbo minőség
ajándék fél liter Rivolta tisztítószer
Teljesítmény: 450W
tartály méret: 330*300*150mm
saját méret: 355*325*275mm
304-es rozsdamentes acél tank
Digitális kezelőfelület
Időzítő (0-30 perc)
Fűtés (0-80°C)
Túlmelegedés elleni védelem
1 év garancia, magyarországi szervízháttér

Kiegészítők:

kosár
fedél
tápkábel
Használati útmutató
Választható Rivolta tisztítószer

Felhasználási területek:

Gépipar: Olaj szennyeződések, oxidálódások eltávolítása, csapágyak, gépek és egyéb alkatrészek karbantartása, kontakt felületek tisztítása, nagynyomású készülékek, sárgaréz érintkezőkből származó szennyeződés eltávolítása, műanyag mosás, mérőműszerek és precíziós szerszámok tisztítása.

Járműipar: kristályosodások, befecskendezők, porlasztók, csapágyak, fúvókák, motor, és hajtómű alkatrészek stb. tisztítása, befecskendező szelepek, karburátorok mosása, lerakódások és a szennyeződések eltávolítása a fúvókákból és szűrőkből

Galván üzemek: felületkezelés előtti zsírtalanítás

Irodatechnika: mechanikák, nyáklapok, relék, csatlakozók, nyomtatópatronok mosása, tisztítása

Elektronika: Elektromos alkatrészek mosása, nyomtatott áramköri lapok tisztítása (alkatrészek eltávolítása nélkül), pontos mechanikai és elektronikus rendszerek mosása akár a helyszínen, öntvények mosása,

Optika: Optikai üvegmosás, szemüvegeket, szemüvegkeretek, lencséket, távcsöveket, mikroszkópokat és más optikai eszközöket.

Ékszerek, órák, érmék: Ékszerek mosása a polírozás után, öntvények mosása, csiszoló kövek tisztítása, lerakódások eltávolítása, óra alkatrészek

Egészségügy: Üveg és fém eszközök tisztításához, gyógyszer maradványok és fertőtlenítés céljából

Élelmiszeripar: Az ultrahangos tisztítók használata az élelmiszeriparban is elterjedt. Használhatók például az élelmiszerfeldolgozó berendezések, tartályok, csőrendszerek, szűrők vagy fémhálók, fritőz kosarak tisztítására. (pl: cukrászat, húsfeldolgozó ipar)

Általános felhasználás: kisgépek, alkatrészek, fegyverek és lőszerek, láncok (kerékpár, láncfűrész), étkészlet, ékszerek, pénzérmék

buborékmagyarázat:<;br>(( Az ultrahang központi vezérlője módosítja a piezo vezérlő kapcsolási időtényezőjét, a kapcsolt teljesítmény amlitudóját, melynek hatására harmonikus dúsulás jön létre a kavitációs hullámokban és segít meggátolni hogy gázbuborékok megmaradjanak és felgyülemljenek a munkadarab felszínén. ))

Digitális kezelőfelület, időzítő:
Az ultrahangos tisztító készüléket digitális kijelzővel látták el, melynek feltűnő piros számlapján nyomon követhetjük az előre beállított értékek változását (hőfok, időzítő) A vízálló kétállású nyomógombok segítségével beállíthatjuk a kívánt hőfokot és az időzítőt. Az beállított idő elteltével a tisztítási folyamat automatikusan leáll. A gép hátulján található főkapcsolóval áramtalaníthatjuk a készüléket.

Túlmelegedés elleni védelem
Az ultrahangos mosó berendezést túlmelegedés gátló berendezéssel látták el, mely megakadályozza a mosó túlmelegedését és az ebből eredő károsodást.

40Khz működési frekvencia
A 40 khz-es ultrahangos tisztítógépek a leggyakrabban használtak. A 40 kHz-es ultrahangos tisztítók egyenletesebb energiaelosztást, de kisebb súrolóerőt biztosítanak a 28 kHz-es ultrahangos tisztítókhoz képest. Az elosztott energia javítja a tisztítási eredmények egyenletességét a kisebb alkatrészeken, így tökéletes választás kisebb alkatrészek és érzékeny anyagok számára. A kisebb buborékok miatt, kisebb energiával, de nagyobb sűrűséggel, ez a frekvencia különösen alkalmas puhább fémekhez, műanyagokhoz és polírozott felületű tárgyakhoz.

További kérdés esetén kérem keresse fel honlapunkat vagy hívjon bizalommal!
ultrahangostisztitok.hu

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142438741

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn