Új Kézművés Handpan nyelvdob dob hangszer Táska Ütő állvány 22" Sela

54 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 15:51
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
Kék

Típus:
Egyéb
Márka:
Egyéb

Leírás

Új Kézműves Nyelvdob Handpan Dob Ütő Táska Kotta Relaxációs Hangszer Jóga

Amennyiben megvásárolná Kérem hívjon telefonon - 302197946 - két simkártyán van, ha nem csöng ki a másikon telefonálok éppen, kérem hívjon újra később.

Prémium minőségű rozsdamentes acél-titán ötvözetből készült nyelvdob kiegészítőivel, áron alul eladó.
Egy mobiltelefonnal készített felvétel messze nem képes visszaadni szépséges hangját, de az alábbi linken megtekinthető videofelvételen kísérletet tettem rá.



Gyönyörű hangzása és gyógyító hatása mellett, a handpanek népszerűségének alapvető oka, hogy úgy tervezték, hogy ne kelljen professzionális muzsikusnak lenni ahhoz, hogy örömet szerezzen rajta a játék. A hangolt pontok megszólaltatásának megtanulásával bárki zenei élményt képes adni előképzettség nélkül.
hangok száma: 14
- hangolás: C-dúr
- felület: festett, hőkezelt
- származás: India
- dob átmérő: 36cm
- súly: 3, 2kg
relaxáció*meditáció *kiegészítő terápia*stressz, fáradtság ellen*nyugtató hatás*agyműködés, vérkeringés javítása*izomlazítás

Relaxációs és gyógyhatása miatt széles körben használt, kiegészítő terápiaként, továbbá Meditáció és spirituális szertartások során is gyakran alkalmazzák. Különlegessége abban rejlik, hogy a hangélmény nem csak a halláson, hanem tapintható fizikai rezgéseken és frekvenciákon keresztül is kifejti hatását.

Bizonyított tény, hogy a hang alapú rezgések képesek csökkenteni a stresszt, a szorongást, a fáradtságot, elősegítve a hangulat javítást, ezáltal fizikai és szellemi szinten is támogatva egészségünk. Emellett javítja az agyműködést, nyugtató hatása van, fokozza a vérkeringést, csökkenti az izommerevséget és vérnyomást. Továbbá dobok által kibocsátott rezgések, összehangolják a bal és jobb agyféltekét, javítva ezzel az agyműködést.
A létrejövő hang az egész testre gyakorolt vibrációs ingereken keresztül fejti ki jótékony hatásait. Egy vizsgálat során fibromialgiában (krónikus izomrosti fájdalomban) szenvedő emberek tíz alkalmas, alacsony frekvenciájú, hangstimulációs kezelést kaptak. A kezelés hatására enyhültek a betegek fájdalmai, javult az alvási minőségük és többségük csökkenteni tudta a fájdalomcsillapító adagját is.

Személyes kipróbálható Gödöllőn, de szoktam járni Hajdúszoboszlón, Balatonkenesén is. Postázás futárszolgálattal utánvétellel megoldható. Megelégedési garanciát is vállalok, ha nem nyeri el tetszését eredeti állapotban visszaküldheti.

Csomag tartalma:
1x acél nyelvdob
1x pár ütő
1x zenei kiskönyv/kotta
1x párnázott utazótáska
1x számozott matrica szett
4x ujjbegyre húzható "ütőgyűrű

Hívjon bizalommal,
302197946

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141906028

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn