Új Doro 8100 telefon, tokkal együtt

30 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 24., 09:28
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Doro

Operációs rendszer:
Android

Kártya:
Kártyafüggetlen

Memória:
32 GB

Felbontás:
10 MP felett

Állapot:
új

Szín:
Fekete

Méret:
5.5'' felett

Típus:
Okostelefon

Leírás

Magyar nyelvü menü nincs benne!

Teljesen új, új tokkal együtt. kártyafüggetlen.

32 GB memoria
microsd 128 GB-ig
2 GB RAM

A cikk méretei H x Sz x Ma15 x 10 x 8 centiméter
Intuitív Menük: Teljes funkcionalitású, mégis könnyen használható, nagy, átlátszó ikonokkal és intuitív menürendszerrel. Nagyszerű vizuális élményben lesz része a 6,1 hüvelykes, teljes képernyős, könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően.
Alkalmazások: Könnyedén letölthet és telepíthet bármilyen alkalmazást a Google Play Áruházból. A kezdőlapon egy előre telepített Google Asszisztens, valamint több Android- és Google-alkalmazás található, például Gmail, Térkép, Youtube és még sok más.
Doro Válasz: A Doro 8100 hátulján található Response gomb, és ha megnyomják, figyelmezteti a Response by Doro alkalmazásban beállított és csatlakoztatott összes ,,válaszadót". Megmutatja a hozzátartozóknak a Doro felhasználó GPS-helyzetét a riasztás elküldésekor, és összekapcsolja őket egy hanghívással, ha elfogadják a riasztást.
Teamviewer: Az előre telepített Teamviewer Quick Support alkalmazásnak köszönhetően távoli segítséget kaphat egy megbízható kapcsolattartótól - bárhol, bármikor. A meghívott személy ezután ideiglenes, teljes hozzáférést kap az okostelefonjához, hogy közvetlenül a Doro 8100-on végezzen módosításokat, és bárhol is legyen, segíthet a saját eszközének használatában.
Fejlesztett Hang: A HD Voice technológiának köszönhetően mindig tisztán hallhatja a beszélgetéseket még zajos környezetben is. Továbbfejlesztett hangszintek a csengőhanghoz, valamint a hívás hangerejéhez. Hallókészülék-kompatibilis (HAC). Kompatibilitási besorolás: M3/T3.
Háromos Kamera: Az új hármas kamerás kialakítás egyszerűsített kameramenüvel és nagy, éles kijelzővel olyan szórakoztatóvá teszi a fényképezést. Fő objektív: 13 MP, Portré objektív: 2 MP, Makró objektív: 2 MP, Előlapi kamera: 5 MP. A kamera támogatja a QR-kód olvasót.
Vízálló: Ez az okostelefon ellenáll a fröccsenő víznek, és védett a korlátozott por behatolásától. Besorolás: IP54.
Arcfelismerés: Beállíthatja, hogy az arcod segítségével oldja fel az eszköz zárolását vagy jelentkezzen be az alkalmazásokba.
További Funkciók: Internet hozzáférés, Bluetooth, kihangosító, zseblámpa, számológép, naptár, iránytű, állítható betű- és menüméret, Wi-Fi hozzáférés, Wi-Fi hotspot és NFC. Kompatibilis Nano SIM kártyákkal és Micro SD kártyával akár 128 GB-ig.
Akkumulátor:
A beszélgetési idő akár 23 óra, a készenléti idő pedig akár 450 óra. USB C töltőport.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147979380

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn