Tömegkályha, téglakályha (modern téglából)

520 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű
Típus:
kályha

Leírás

Takarékos orosz

A kályha méretei: 228cm magas, 225cm széles, 77cm mély, 3,2 tonna. A meghirdetett ÁR A Kályha Teljes Anyagárát foglalja magába: ajtók (hamu, sütő és tűztérajtó) és tisztítónyílások (8 db), teljes samottanyag (samott téglák, takarólapok), hidraulikus tűzálló habarcsok, tűzálló ragasztók, szilikátlapok, kerámiapaplanok, kb 700 db tégla, agyag, homok, stb..

Közel 13m2 fűtőfelületű orosz minikemencés (sütős) nehézkályha, két fűtött padkával.
Nagy méret, s így kifejezetten nagy kifűthető terület jellemzi (akár 65-75m2) - feltéve, hogy a tér egybefüggő. Használata és hatékonysága megegyezik a cserépkályhákkal, azzal a különbséggel, hogy a téglából épített kályha felületi hőmérséklete alacsonyabb viszont a nagy tömeg - 3-4 tonna - miatt később hűl ki, a cserépkályha felülete forróbb, de hamarabb "kifárad".

Az orosz - és a magyar - szabványoknak megfelelően keményfával (akác, tölgy, bükk, szil - kivétel cser) érdemes használni, megelőlegezendő a fenyőfa okozta kátrányosodást.

A kályha hátsó és felső füstbekötéssel is megépíthető (felső bekötés: lásd a 4-5. képeken). Utóbbi esetében egy kis gyűjtőkamra vezet a házkéményhez, ezt harmadik, fűtött padkaként is használni lehet (a minipadka kis, fűtetlen helyiség esetén biztosítja, hogy a hőmérséklet ne csússzon fagypont alá, hasonló méretű fűtött szobában 1-3 fokkal emeli a hőmérsékletet).

"User-barát" variációjú kályha, a nyolc tisztítónyílásnak hála a tulajdonos hamuporszívóval maga is elvégezheti a kályha évente esedékes koromtalanítását.
EU-konform károsanyag-kibocsátás, és kis hőingadozás is az erényei közé tartozik.

Nézze meg egyéb hirdetményeimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 33151976

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn