Thomas Harris: Cari Mora, Thriller a Hannibal sorozat szerzőjétől

1 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Horror

Borító:
Kartonált
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladásra kínálom Thomas Harris Cari Mora című thrillerét. Csak a polcon állt, olvasatlan újszerű ajándékozható állapotban. A hirdetésben szereplő fotók az eladó könyvről készültek. Kérésre küldök még fotót, infót, kérdésre szívesen válaszolok.

A személyes átvétel Vecsésen díjmentes. Közeli helyekre megegyezés szerint elvihetem. Azonkívül Foxpost, Easybox, MPL csomagküldéssel, csomagolási díjjal(!), aktuális díjszabás szerint a vevő terhére, előre utalással, automatába vagy házhoz szállítással. Igény esetén feltöltöm a Vaterára B. V. P. garanciával, kedvezményes szállítással!

Fél tonna arany rejlik a néhai Pablo Escobar Miami Beach-i tengerparton álló villa alatt. Két csoport próbálja megszerezni, amelyek tagjai mindenre képesek: egy kolumbiai drogkartell és egy Hans-Peter Schneider nevű pszichopata bandája. A férfi egyébként azzal keresi a kenyerét, hogy gazdagok szadista fantáziáit váltja valóra.

Cari Mora, a ház gondnoka a kolumbiai polgárháború elől menekült az Egyesült Államokba. Miamiban él, ahol a bizonytalan ideiglenes menekültstátusz miatt ki van téve a bevándorlási hivatal packázásának. Amikor Schneider szemügyre veszi a házat, megakad a szeme a gyönyörű nőn, és elhatározza, hogy megszerzi magának. Cari Morát azonban már sokszor próbára tette a sors, és a túlélőösztöne sokkal erősebb, mint amire ellenfele számít.

A Cari Mora egy feszes ütemű, hátborzongató thriller a gonoszságról, a kapzsiságról és egy sötét megszállottságról. Tizenhárom év után Thomas Harris megújult stílusú regénnyel jelentkezik, és egy ismeretlen világot mutat be, egy ismerősen beteg elméjű szereplővel. A Hannibal Lecter sorozat rajongóinak kötelező.

Kiadó: General Press
Kiadás éve: 2019
Kötés típusa: füles kartonált
Oldalszám: 320
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634522812
Polckód: 1-0035-B0E75
Méret [mm]: 140 x 197
Tömeg [g]: 340
Kategória: könyv / regény / Thriller, horror, krimi

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145868340

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn