The Mandalorian 3D nyomtatott Beskar páncél szett

30 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Jelmez nagyobbaknak

Leírás

Eladó a képeken látható 3D nyomtatott The Mandalorian Beskar páncél. Sok óra munka van benne, de még lehetne ennél is többet foglalkozni vele. Egy farsangra készítettem, csak akkor lett használva. Ott sajnos több része megsérült, amit azóta próbáltam javítani, amennyire lehetett.

- mivel nem volt elég nagy nyomtatóm, így több darabból állnak a nagyobb részek, amik össze lettek olvasztva/ragasztva

- Minden elem kézzel lett csiszolva, majd 3 rétegben átfestve króm színűre.

- A sisakon lehet látni kisebb nagyobb hibákat, amik a több darabban nyomtatásból erednek. Sajnos nem sikerültek tökéletesen az illesztések.
Nem túl nagy a sisak, kisebb fejekre jó inkább. Ragasztottam bele egy szivacsot is egy katonai sisakból, így kényelmesebb. Az elejére egy polikarbonát sötétített látómező lett ragasztva, amin tökéletesen ki lehet látni, de be nem. Az előző viselet után inkább kicseréltem ezt a lapot, így most egy még belülről fóliázott, egyszer sem használt látómező van benne.

- az egyik váll páncél sajnos nyomtatás során megsérült és nem volt időm újra nyomtatni, ezért össze lett ragasztva a maradék résszel, ami nem túl szép, de nem is olyan vészes. Mindkét fele ki van tömve kis szigeteléssel a kényelem és jobb megjelenés miatt.

- minden elemnek a hátoldalára került tépőzár, amivel a ruhára lehet tapasztani. A ruha viszont méretre lett készítve/varva, ami kb M-es méretű. Igény esetén ezt is tudom adni hozzá. Egyébként egy Jysk-es plédből lett készítve, a másik fele még megvan, ezt tudom adni akár egy új ruha készítéséhez.

- a pisztoly (Blaster) is több darabból áll, ezek ecsettel lettek egyesével lefestve, majd összeolvasztva és mégegyszer festve. Ennek a nyoma is látszik, de nem vészes. Inkább kiállításra való, könnyen szét tud esni.

- A kard (Darksaber) kicsúsztatható, így hossza 93cm, összecsukva 29cm. Ezt nem festettem le, mert így se tolódnak ki az elemek teljesen, pedig le lettek csiszolva rendesen.

- van hozzá még 3 detonátor ( piros kupakú valamik), illetve ehhez egy tartó. Valamint 3 hüvely szerű izé a fegyverhez és egy öv csat (ami csak dísz) lásd kék doboz.

A teljes szett tehát:
- sisak
- két váll páncél
- mellkas + törzs páncél
- 2db alkar páncél
- 2db kéz fej védő
- 2db csípő páncél
- egy kis és egy nagy comb páncél
- lézer pisztoly
- Darksaber
- 3 hüvely
- 3 detonátor
- öv csat
- öntapadóval ellátott "póló"

Aki az egész szettet alkudozás nélkül viszi, annak adok mellé egy köpenyt, illetve egy 25cm-es új plüss Baby Joda-t (Grogu) is.

Szállítást nem vállalok, mert sérülékenyek az alkatrészek. Személyesen Vácon, vagy hétköznaponként Csillaghegyen átvehető.

Köszönöm, hogy elolvastad a hirdetést.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145762004

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn