Terrán Zenit Max Alapcserép Mars ClimaControl + kedvezményekkel

company_logo

679

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 09:25
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Kerámia kúp cserép

Leírás

Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőépítéshez!
Az alapcserép a fedés alapeleme. A fedési szélesség az elem egész számú többszöröse legyen! A cserepeket kötésben, félcserépnyi eltolással kell beépíteni. A cserép sík alakjából adódóan nagyobb ellenlécvastagságok kialakítása ajánlott, mint a hullámos profilú termékvonalaknál.


Modern technológiákkal kívánunk megfelelni a mai energiatudatos vásárlói igényeknek is. A napjainkban népszerű sötétebb tónusú tetőcserepek esetében különösen fontos az energiahatékony megoldás.
A ClimaControl felületkezelésű termékeink hosszú távú védelmet nyújtanak a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően tetőcserepeink közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.
Optimális lakókomfort a ClimaControl komplett tetőrendszerben való alkalmazásával érhető el.
A ClimaControl felületkezeléssel ellátott tetőcserepünk MediComfort tetőhőszigetelő rendszerünkkel együtt alkalmazva még nagyobb hatékonysággal tudja otthona hőszigetelését biztosítani. Így jelentős energia-megtakarítás érhető el, hisz a lakótér klimatizálására nincs, vagy csak csekély mértékben van szükség. A Resistor felületkezelésünk kedvező tulajdonságait is biztosító ClimaControl felületkezelés jelenleg a Terrán legmodernebb megoldása.

A ClimaControl felületkezelési eljárás előnyei:
magas színvédelemkiváló kopásállóságellenálló felületfokozott védelem a mohásodás ellenrendkívül finom, sima felületi kidolgozottságesztétikus fényes felületrendkívül ellenálló, kemény felülethosszútávú védelem a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellenakár 10 C-kal alacsonyabb hőmérséklet a hagyományos Terrán tetőfedő anyokhoz képestjelentős energia-megtakarításA Terrán tetőcserepeket a modern gyártástechnológiának, prémium kategóriás felületkezelésüknek és a tartós alapanyagaiknak köszönhetően nyugodt szívvel ajánljuk, hogy Ön ugyanilyen nyugodtan koronázhassa meg vele otthonát.

Tartós és természetes alapanyag, viharálló, fagyálló! Egy életre szól!

Prémium kategóriás felületkezelési eljárások, tetőcserepeink felületkezelései a mai kor technológiai tudásának legmagasabb szintjét képviselik.

Modern gyártástechnológia, a folyamatos technológiai fejlesztések biztosítják termékeink állandó, magas minőségét!
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147175953

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn