Szájöblítő szájzuhanyozáshoz, hordozható, összecsukható

10 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 16:33
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Eladó egy elektromos szájzuhany készülék,minden eredeti tartozékával eggyütt csak bontott állapotban van még.
Leírás
Ez a hordozható szájzuhany egy kompakt és könnyen szállítható eszköz, amely hatékony szájhigiéniát biztosít, miközben könnyen használható útközben. Alkalmas lehet otthoni, irodai vagy utazási használatra. A szájzuhany jellemzői a következők:

Hatékony teljesítmény: Hatékonyan tisztítja az interdentális tereket, az ínyt és a nyelvet: Minden étkezés után használva ez az eszköz segít az ételmaradékok tisztításában, ami idővel csökkenti a fogkő lerakódását és az ínygyulladást. Ez az eszköz segít a nagyon jó szájhigiénia fenntartásában.
És még ehez a termékhez tartozik egy elemes ívelt fogkefe,amit jelenleg minden korosztáj számára használható ez eredetileg gyermek fogkefe de mivel hogy cserélhető rajta a fogkefe fej ezért még kompatibilis hozzá még a felnőtt fajta ívelt fej is mint ahogy itt a képen is látható tehát ezt gyermek és felnőtt is tudja használni: A kefe gyengéd a fogaihoz és az érzékeny ínyhez, tisztítja a tetejét és az alját, elöl és hátul. Az elektromos fogkefék könnyen használhatók otthon, és szokássá teheti a foghigiéniáját. Ugyanakkor segít abban hogy szájüregüket tisztán és mikrobáktól mentesen tartsák.Az elektromos fogkefe R3 (AAA) elemmel működik, csökkenti a fogakra nehezedő nyomást, és a mikrovibrációk segítségével kiváló tisztítást biztosít.

Ennek az elektromos fogkefének a feje kiváló minőségű és nem mérgező szilikonból készült.
És még utólsó sorban egy oldaltáska is jár még ehez a termékeimhez.Ez egy váll és övtáskaként is használható kistáska így egyben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147431029

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn