Sonoff Basic R2, okosrelé, kapcsoló, okoskapcsoló, okosotthon, smarth

2 700

Ft

Feladás dátuma:

máj 14., 12:37
Üzleti

Leírás

Sonoff belépő szintű, WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos kapcsoló reléje 2200W (10A) maximális teljesítménnyel.

Ez a Sonoff Basic egy okoskapcsoló, a Sonoff internetről vezérelhető és időzíthető kapcsolócsaládjának belépő kategóriás tagja. Ez egy olyan WiFi-vel felszerelt kapcsoló relé, amit egy elektromos kábelre kötve, zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a kábelre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is.

A készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

Garancia, Jótállás:
Minden termékre a magyar törvény által megszabott jótállás vonatkozik. Amennyiben hibás a termék, úgy a terméket a vevőnek vissza kell juttatni számomra(vevő terhére). Kivizsgálás után visszautalom a termék árát vagy küldök helyette másikat.
Átvétel személyesen Budapesten, Érden vagy posta, foxpost a vevő terhére.
e-mail:
tel:
Kérem, tekintse meg további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147753659

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn