Sela nyelv dob gyerekeknek is nyelvdob 8 hang Mandala táska kotta

15 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 17:51
Üzleti

Leírás

Az ÁR Bruttó FT-BAN Értendő!
Hívjon bizalommal

A handpan gyógyító zenéje

A handpan elsősorban relaxáló hatásáról vált ismerté, ugyanis a handpan egyedi hangjai már önmagukban meditatívak. Olyan erőteljes mégis finom rezgésük van, amik megnyugtatják az elmét, visszahozzák a hallgatót és a zenészt is a pillanatba. Nem csoda, hogy ma már egyre többen használják terápiás eszközként is és egyre több kutatás támasztja alá a gyógyíthatásait.

Zeneterápia

Napjainkban az alternatív terápia és gyógyulás különböző formái egyre népszerűbbek, köztük a zeneterápia is. Mindenki tapasztalta már a zene érzelmi gyógyító hatásait, legyen szó arról, hogy egyedül a kedvenc zenéjét hallgatja az ember, elmegy egy fesztiválra, vagy egy komolyzenei koncertre. Azonban a hang nemcsak az érzelmi gyógyulásban játszik szerepet, hanem segíthet a súlyos mentális egészségügyi problémák, mint például a PTSD, szorongás, depresszió és krónikus stressz kezelésében is.

A zeneterápia csodafegyvere: a handpan

A handpannek már a formatervezése is gyógyító. Jó érzés megfogni, felfedezni a lekerekített formáit és a hangokat rajta, amelyek a domború kialakításnak köszönhetően minden irányba terjednek.
A Handpan és az acélhangtálak azon kevés hangszerek közé tartoznak, ahol minden hangot 1:2:3 frekvenciaarányba hangolnak, vagyis minden egyes hangjegy esetén három frekvencia van jelen. Ez harmonizáló és nyugtató hatással van az agyra, mivel a frekvenciaarány már eleve egyszerűsített, és a hallgatáskor az agynak nem szükséges tovább egyszerűsíteni a frekvenciaarányokat, ahogy ezt általában teszi. Az egyszerűsített frekvenciáknak köszönhetően a Handpan hangjai ténylegesen gyógyító hatással vannak az elmére, jelezve annak, hogy biztonságban vagyunk, és elengedhetjük a stresszt és feszültséget. A Handpan rezgései nemcsak a hangok egyszerűsített frekvenciaaránya miatt gyógyítóak és stresszoldóak, hanem az "entrainment" elvén keresztül is. Ez a jelenség akkor következik be, amikor egy adott frekvencián rezgő objektum (például a Handpan) közel kerül egy másik frekvencián rezgő objektumhoz (például az emberi test). Végül az alacsonyabb frekvencián rezgő objektum (testünk) elkezdi ugyanazon a frekvencián rezegni, mint a magasabb frekvencián rezgő objektum (a Handpan). Így a Handpan képes energetikailag és fizikailag felszabadítani minket a testünkben tárolt stressz és feszültség alól.

További információért átogasson el honlapomra vagy hívjon bizalommal telefonon,
Boér Péter
customhandpan.com

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143561351

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn