Samsung WD10T654DBH/S6 Új mosó-szárítógép,10.5/6kg(310e.helyett)

249 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Samsung
Típus:
mosó-szárítógép

Leírás

Samsung WD10T654DBH/S6 mosó-szárítógép, 10.5kg mosás, 6kg szárítás, 1400 fordulat/perc, fehér

Hatékonyan Aktív Habbal
Eco Bubble

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is az Eco Bubble technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát

Intelligens mosás

Mesterséges Intelligencia

Mosd a ruháidat könnyen és hatékonyan az erős Mesterséges Intelligencia segítségével. A mosási szokásaid alapján személyreszabott szárítást nyújt, mosási ciklusokat javasol és kijelzi a mosási idővel kapcsolatos információkat.

Menet közben is hozzáadhatsz

Add Wash

Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert *, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.

Fertőtleníts a levegővel!

Száraz Tisztítás technológia

A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. Az Száraz Tisztítás technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a baktériumok 99.9%* eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.

Moss 59 perc alatt!

Szuper gyors funkció (59 perc)

Csökkentsd a mosás idejét és legyenek a ruháid teljesen tiszták! Használd a Szuper gyors funkciót és moss 59 perc alatt!* Az Eco Bubble technológia biztosítja az erőteljes tisztítást, míg a Gyors Vízsugár funkció csökkenti az öblítés idejét.

Higiénikus tisztaság

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

*Az Intertek a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámoló alapján. Eltávolítja a bizonyos baktériumok 99.9%-át beleértve a Staphylococcus aureus-t és az Escherichia coli-t.

Tartsd frissen a mosógépet!

Dobtisztítás+Tartsd a mosógép ajtaját és belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás+ funkció eltávolítja a dob belsejéből a piszkot és kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99, 9%-át, drága mosószerek nélkül. Egy erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás még az ajtó tömítéséből is eltűnteti a szennyeződéseket. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség

Eltűnteti a lerakódásokat

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. A Tisztán maradó adagoló rekesz a különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon.

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

A IEC 60456 5th kiadásnak megfelelően tesztelve 8kg töltésszint és Habos Áztatás funkció mellett összehasonlítva a Pamut 40/60°C-os, Szintetikus 60°C-os, and Farmer 40°C-os mosással Habos Áztatás nélkül.

Általános Jellemzők

Mosógép típusa Szárítóval
Megtöltés típusa Elöltöltős
Töltet kapacítás 10.5 kg
Centrifugálási sebesség 1400 fordulat/perc
Tartály anyaga Rozsdamentes acél

Méretek

;Súly 82 kg

Hatékonyság És Teljesítmény

Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint A energiaosztály
Centrifugálási hatékonyság A

Szárítás

Szárítási kapacitás 6 kg
Szárítási zajszint 62 dB

Programok És Opciók

Gyorsmosás hossza 15 min

Garancia:1-év

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146434277

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn