Purepro K800

29 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 17:50
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Használt

Szín:
Fehér

Méret:
1,8 l felett

Márka:
Egyéb

Típus:
Vízszűrő kancsó

Leírás

A Purepro K800 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés család, kompakt In-Line Quick gyorscsatlakozásós kivitelű szűrőkkel. All-In-One elrendezésben

A szűrőházakba épített, azaz kompakt In-Line kivitelű szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész és a tartály is egy tetszetős, formatervezett, fekete-fehér műanyag dobozban van elhelyezve (All-In-One System / ,,Minden-egyben" elrendezésű).
Típusok
K800: alap változat
K800P: nyomásfokozós szivattyúval felszerelt változat
A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

Használtan vettem. Nem került beépítésre nálam, új szűrőkkel.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147560777

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn