Profi 6L alkatrész ultrahangos tisztító Degas semi wave ultrahang áfás

79 900

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 15:02
Üzleti

Leírás

6 liter űrtartalom
Degas folyadékgázmentesítő funkció
Semi wave - félhullám funkció
304-es rozsdamentes acél tank
Digitális kezelőfelület
Időzítő (0-30 perc)
Fűtés (0-80°C)
Túlmelegedés elleni védelem
1 év garancia, magyarországi szervízháttér

Kiegészítők:

kosár
fedél
tápkábel
Használati útmutató
Választható Rivolta tisztítószer
Felhasználási területek:

Degas folyadékgázmentesítő funkció
A gázmentesítő funkció bekapcsolásával csökkenthető, meggátolható, hogy a tisztítási folyamat során gázbuborékok gyűljenek össze a tisztítani kívánt termék felületén. Kiemelten fontos minden olyan tárgy esetén, amelyek felülete oxidálható, illetve esztétikailag homogén felülettel kell rendelkeznie. Az anyag felszínén felgyülemlő gézbuborékok oxidálódást, felületeti foltokat eredményeznek. A degas funkcióval fényesebb felület és megnövelt tisztítási képesség érhető el.

Semi wave - félhullám funkció
A félhullám funkció alkalmazásával olyan termékek tisztíthatóak, amelyek érzékenyek és sérülékenyek. A félhullám funkció bekapcsolásával, az ultrahangos mosó vezérlőegysége úgy módosítja az ultrahang hullám jelalakját, hogy annak szinusz hullámát megvágja, létrehozva a fél hullámot.
Segítségével az ultrahangos berendezés által létrehozott tisztítási energia 50%-al csökken, melynek köszönhetően az érzékeny tárgyakra jelentősen kisebb erők fognak hatni. A félfullám funkció meggátolja a munkadarab felszínének károsodását, elősegíti a habtalanítást és a folyadék gázmentesítést.
A félhullám funkció minden olyan területen alkalmazható, ahol érzékeny eszközöket kell tisztítani, Pl.: bizonyos orvosi eszközök, gépipari és elektronikai alkatrészek, finom ékszerek stb.

Digitális kezelőfelület, időzítő:
Az ultrahangos tisztító készüléket digitális kijelzővel látták el, melynek feltűnő piros számlapján nyomon követhetjük az előre beállított értékek változását (hőfok, időzítő) A vízálló kétállású nyomógombok segítségével beállíthatjuk a kívánt hőfokot és az időzítőt. Az beállított idő elteltével a tisztítási folyamat automatikusan leáll. A gép hátulján található főkapcsolóval áramtalaníthatjuk a készüléket.

Túlmelegedés elleni védelem
Az ultrahangos mosó berendezést túlmelegedés gátló berendezéssel látták el, mely megakadályozza a mosó túlmelegedését és az ebből eredő károsodást.

40Khz működési frekvencia
A 40 khz-es ultrahangos tisztítógépek a leggyakrabban használtak. A 40 kHz-es ultrahangos tisztítók egyenletesebb energiaelosztást, de kisebb súrolóerőt biztosítanak a 28 kHz-es ultrahangos tisztítókhoz képest. Az elosztott energia javítja a tisztítási eredmények egyenletességét a kisebb alkatrészeken, így tökéletes választás kisebb alkatrészek és érzékeny anyagok számára. A kisebb buborékok miatt, kisebb energiával, de nagyobb sűrűséggel, ez a frekvencia különösen alkalmas puhább fémekhez, műanyagokhoz és polírozott felületű tárgyakhoz.

További kérdés esetén kérem keresse fel honlapunkat vagy hívjon bizalommal!
ultrahangostisztitok.hu

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142439049

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn