Practixx PX-AS-550 Forgácselszívó Porelszívó a burkolat sérült

40 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 19:36
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Practixx PX-AS-550 Forgácselszívó Porelszívó a burkolat sérült de tökéletesen működik minden gyári tartozékával a sérülés fotózva van

A 100 mm-es tömlőátmérő és a 4 részes adapterkészlet biztosítja, hogy a Practixx PX-AS-550 elszívórendszere sokféle géphez csatlakoztatható, és 1150 m/h szívóteljesítményével nagy mennyiségű forgácsot megbízhatóan szállítson a 75 literes gyűjtőzsák. Ez azt jelenti, hogy a műhely szinte pormentes marad fűrészelés, csiszolás és gyalulás során.

Rugalmas 2 méteres szívótömlő 100 mm-es tömlőcsatlakozással
4 részes adapterkészletet tartalmaz minden kis eszközhöz
Stabil fém konstrukció konzollal a szűrőzsák felakasztásához
75 literes gyűjtőzsák a hosszú ürítési ciklusokhoz
Alkalmas nagy mennyiségű por és forgács eltávolítására
Könnyen szállítható a meghajtó szerkezetnek köszönhetően
köztük 5 chips zacskó

Aki a műhelyében fával dolgozik, az ismeri a problémát: a fűrészelés, csiszolás vagy gyalulás finom por keletkezik, amely nemcsak a munkafelületet szennyezi, hanem a helyiség levegőjét is szennyezi, egészségre ártalmas. A Practixx PX-AS-550 elszívórendszere megbízhatóan szívja el a forgácsot és a port, és így biztosítja a munkadarab tiszta rálátását. A folyamatos szívás növeli a gép működési idejét és jelentősen csökkenti az egészségügyi kockázatokat. És ez tisztán tartja a műhelyt is.

A PX-AS-550 elszívórendszer nagy teljesítményű, 550 W-os motorja elegendő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy a hobbiműhelyt portól és fűrészportól mentesen tartsa, amely szalagfűrészekkel, asztali marógépekkel és görgős fűrészekkel végzett munka során keletkezik.

Az 1150 m 3 /h szívási teljesítménynek köszönhetően a PX-AS-550 folyamatosan és megbízhatóan porszívózza fel a port, fűrészport és faforgácsot. A 75 literes gyűjtőzsák nagy mennyiségű chips tárolására is alkalmas, és ritkán kell üríteni.

Az elszívórendszer segítségével nemcsak a munkadarab kilátása marad tartósan akadálytalan, és a munkahely mindig kellemesen tiszta, de a légutakat is kevésbé terheljük. A szennyezett levegő gyorsan megtisztul az 1 m 2 -es szűrőfelületnek és a 100 mm-es tömlőátmérőnek köszönhetően.

A 2 méter hosszú szívótömlő is elég hosszú ahhoz, hogy ne kelljen állandóan áthelyezni a szívórendszert.

A praktikus hajtószerkezetnek köszönhetően az elszívórendszer is különösen könnyen szállítható, ezért rugalmasan használható. A szállítási terjedelemben található 4 részes adapterkészlet lehetővé teszi a kisméretű készülékek széles skálájához való csatlakoztatást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147167941

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn