Bomba ajánlat!

Pavilon Sátor Árusító Rendezvény Piaci Garázs sátor 3x4,5 DA 40mm váz

80 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 2., 21:10

Leírás

Pavilon Sátor Árusító Rendezvény Piaci Party Sör Kiállítási Öltöző Bemutató Szerviz Sátor.

Webáruház:3x4, 5m DA Pavilon sátor ára: 80.000.-Ft
(40mm zártszelvény - 38kg /PVC ponyva)
Komplett Szett (4oldalfal) 110eFt

Figyelem!
Távértékesítéssel, elektronikusan értékesítünk, és futárral szállíttatunk. Személyes megjelenéssel történő vásárlásra nincs lehetőség.

Mail:
M:

További vásárolható méretek: 2, 0 x 2, 0 m, 3, 0 x 2, 0 m, 3, 0 x 4, 5 m, 3, 0 x 6, 0 m

Kiegészítők, oldalfalak szettben is, ill. egyesével is vásárolhatók.
A sátorvázat csak szét kell húzni, nem kell csövek dugdosásával bajlódni.

Tetőponyva anyaga: Impregnált orkán, vagy PVC, ezért 100 % vízállóak.

A váz anyaga kalapácslakk, vagy selyemfényű festett acél. Az elemeket oldható csavarkötések fogják össze, ezért sérülés esetén elég 1-1 elemet kicserélni, nem kell az egész vázat selejtezni.

A lábak bajonettzáras (nyitás-könnyített) rögzítőkkel felszereltek, ezáltal a sátor belmagassága 176-210 cm között változik.

Elérhető tetőponyva színek: piros (p), bézs(b) (vaj), kék (k), zöld (z), fehér (f), narancs, fekete.

A sátrakhoz külön oldalfalak tetőponyva - vázszerkezet, és rögzítők, nagy választékban állnak rendelkezésünkre, és akár később is rendelhetők.

Flexibilis Váz - Harmonika Vázszerkezet:

Az acél Váz "szinterezett", felületkezelt, Csavarozott (nem pedig szegecselt) a nyitómechanizmusa, így a váz alkatrészei könnyen, pár perc alatt cserélhetők, nem kell új vázat venni, alkatrész törés miatt! A teljes harmonikaszerkezet szinterezési eljárással felületkezelt, nem fog rozsdásodni. A harmonikaszerkezet elemeinek méretei: 21x10mm.

A robosztus, masszív szinterezett acél anyagból készült összekötőelemek között nincsenek műanyag kopó alkatrészek (nem összetéveszthető az egyszerű műanyag összekötőkkel).

Figyelem!

Ne dőljön be, a hangzatos hirdetési szövegfordulatoknak ( pl. strong, extra erős...stb), melyek azt sugallják, hogy strapabíró szerkezetű, és anyagú sátrat vesz, de nem írja la a szövegezés pontosan, a sátor vázszerkezetének a súlyát, annak minőségét. Nem nevezi meg a fémszerkezet anyagának vastagságát (pl. EE (25mm) / AA (30mm) / DA (40mm)!

Nem nevezik meg a ponyva anyagának a minőségét sem (Pl. orkán, oxford szövet, Pvc). Ezek ugyanis legtöbbször "Zsákszövet", vagy silány PE (polyethylene) műanyagból készülnek, amelyek nem védenek az időjárástól (napsugárzás-eső)!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130018162

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás