Panasonic Eneloop AAA mikro ceruza 800 mAh Ni-MH tölthető akku elem

1 199

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 00:05

Leírás

Panasonic Eneloop AAA Micro HR03 BK-4Mcce 750 mAh Ni-MH 1.2 Volt újratölthető akkumulátor / elem eladó 4 db-os csomagolásban. Made in Japan.

A hirdetésben szereplő ár, az 1199 Ft 1 db akkura értendő. Így a 4 db ára 4x1199 Ft = 4796 Ft. A csomagolást nem bontjuk meg, tehát a minimális rendelési mennyiség 4 db.

Az Eneloop egy hosszú életű, előre feltöltött akku / elem, amit akár 2100-szor újratölthetsz. Ezzel sok energiát és pénzt takarítasz meg.

BK-4Mcce
Kapacitás: 800 mAh (min.750 mAh)
2100-szor újratölthető
5 év múltával is megőrzi töltöttségének 70%-át
A legfontosabb tulajdonsága egy újratölthető akkunak az életciklus, vagyis, hogy mennyiszer töltheted fel kapacitás-veszteség nélkül. Ezzel a számmal nem sok gyártó dicsekszik el, nem véletlenül. Az Eneloop akkukat 2100-szor is feltöltheted, így hosszú távon pontosan 2450 elhasznált elem tárolásának a gondját oldod meg. Ezek az akkuk 5 év tárolás után is megőrzik töltöttségük 70%-át. Más jó minőségű akkumulátorokkal ellentétben mindig készek a használatra.
Minden Eneloop akkut napenergia segítségével töltötték fel Japánban. Láthatod, mi nem csak beszélünk a környezet kíméléséről.

A digitális fényképezőgéptől a zenelejátszón át a távvezérlőkig: bármilyen elektronikus eszközödnek megfelelő energiát biztosít, akár nagy igénybevételről, akár hosszú élettartamról legyen szó.

Egy másik nagy előnye az Eneloop akkuknak, hogy alacsony külső hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújtanak. A hideg többé nem akadály.

Sok eszköz alacsony töltöttséget jelez vissza vagy lekapcsol, ha a feszültség 1,1 Volt alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok teljesítménye nagyon hamar ez alá a szint alá csökken, míg az Eneloop akkuk hosszú ideig tartják ezt a szintet. Ezért készíthetsz több fotót egy Enelooppal, mint egy 2700 mAh teljesítményű hagyományos akkumulátorral.

Egy csomag/gyűjtő (bliszter) tartalma:

4 db elem

Készleten van. Postaköltség 999 Ft előre utalás után.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146930471

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn