Pálinkafőző 21l desztilláló lepárló pálinka főző 21 liter új bontatlan

56 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Kérhető fokolóval + fokolóhengerrel +6000Ft-ért!

Tetszőleges 2 és 3 tartályos rendszerként is használható.
Tartozékok: ülepítő egység, hőmérő, vízkeringető szivattyú a hűtéshez, túlnyomás szabályzó szelep, csöpögtető toldalék és pót tömítések. Igény esetén fokolót és fokolóhengert is tudok adni.
Könnyen használható, teljes rendszer, amely ideális kezdőknek és szakembereknek egyaránt gyümölcsbor, cefre és növényi kivonatok lepárlására, vagy akár víz desztillálására.
Élelmiszer ipari minőségű anyagokból készült. Gyönyörű, tükörfényű, könnyen tisztítható rozsdamentes felület. A kulcsfontosságú részek, mint a párlatelvezető cső és a hűtőrendszer minőségi vörösrézből készültek.
Négy gyors kioldó rögzítőelem és szilikon elemek biztosítják a biztonságos tömítést. Pontos hőmérő, dupla Celsius és Fahrenheit mértékkel.
3 tartályos rendszer tisztázó egység, végül a vörösrezes hűtőedény. Akár folyamatos használatra is alkalmas, a megfelelő hűtést könnyen biztosíthatjuk a mellékelt vízkeringető hűtő segítségével.
Elektromos főzőlapon, gáztűzhelyen és gázzsámolyon, fa tüzeléssel is használható, indukciós főzőlapon azonban nem. (rozsdamentes acél nem mágnesezhető)

Személyes átvehető Gödöllőn, illetve Budapest környékén lehetséges. Postázás futárszolgálattal utánvétellel megoldható. Termékeimre megelégedési garanciát is vállalok, ha nem nyeri el tetszését visszaküldheti, de Csak eredeti állapotban és a postaköltség minden esetben a vevőt terheli.
Bármi kérdésre szívesen válaszolok. Ha nem tudom felvenni, vagy megcsörget visszahívom.
36 70 558 53 00

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137069771

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn