Óriás húsos som csemeték

12 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Típus:
gyümölcsfa, bogyós termésű

Leírás

Ismerd meg az Óriás Húsos Somot (Kazanlak) - A Kertészet csodaművészét!

Nem vagyunk egyszerű növények, hanem valódi cserjék vagy kis fák, akár 4 méter magasak! Vonzóak vagyunk, mint egy Instagram-sztár, csak itt a természet az új divat!
Minden tavasszal úgy virágzunk fel, mint egy Broadway-show! A sárga, mézes virágokkal kényeztetünk, mintha csak azt mondanánk, "Készülj fel, világ, a Som itt van!"
A gyümölcsök a mi titkos fegyvereink! Nagyon nagyok, sötétvörösek és ízletesek, mintha egy gurmet étteremből származnának. Szeptember-októberben várnak rád, hogy szedjél egy kis örömöt!
De ne csak csodálkozz, kóstold is meg! Gyógyítóak is vagyunk - cukrokon, szerves savakon és vitaminokon kívül még tanninokat és ásványi sókat is rejtegetünk. Szóval, hozz létre egy "Som-féle" gyógyító koktélt, és hagyjuk, hogy az egészséged feltörjön!
Kerti talajokban érezzük magunkat a legjobban, és a hideg, betegségek és kártevők csak csodálkoznak rajtunk. Az Óriás Húsos Som - a természet csodamestere és a kertészeti misztikum királya!
Az Óriás Húsos Som mindössze 12,000 Ft-ért vihető haza! Ez egy olyan ár, amitől még a virágok is elpirulnak a kertedben!
A 100 centis magasságunkkal magunkra vonzzuk a tekinteteket, mintha csak a kert világsztárjai lennénk! Ez nem csak egy fa, ez a természet Chanel-je, és mindennek megvan a saját mérete!
Praktikus konténeres kiszerelésünkben a gyökerünk mindig biztonságban van, úgyhogy garantált, hogy csak a legjobb módon gyökerezünk meg a kertedben! Ezzel nem csak mi, de te is győztes vagy!
És ami a legjobb - a szállítás nem probléma! Bárhol is élsz az országban, mi eljutunk hozzád a Postával, hogy az Óriás Húsos Som a kerted díszeként ragyogjon!
Ne habozz, hívj minket, és szerezd be ezt az egyedi kerti varázsmestert! Most azonban siess, mert a természetnek is van VIP-listája!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145773561

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn