Nyomáskapcsoló Eladva

3 300

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 20:14
Szállítással is kérheted

Leírás

Az Italtecnica márka kiemelkedőbb helyet foglal el a szivattyúgyártásban és azok piacán. A 21. század technológiára építve működik és folyamatosan a vásárlói igényeket figyelembe véve fejleszti termékeit és hoz piacra új szivattyúmegoldásokat. Az olasz márka kereskedőkkel együttműködve kiváló minőségű tartályokat, mély kutas szivattyúkat és motorokat forgalmaz. A modern technológiának és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően az Italtecnica hosszú távú, biztonságos és probléma mentes működésű termékeket kínál, melyeket már a legtöbb európai országban és Európán kívül is forgalmaznak.
A nyomáskapcsolók a hidrofor szettet alkotó, elektromos motorral ellátott felszíni és mélykúti szivattyúk automatikus be- és kikapcsolására szolgálnak.
A kapcsolók a készülék működését vezérlik, a be- és kikapcsolási nyomás paramétereinek beállításától függően.
Egyfázisú nyomáskapcsoló beépített 6 báros nyomásmérő órával, három 1"-os csatlakozási ponttal, könnyű szerelhetőség, nem szükséges plusz idom felszerelése közvetlenül a szivattyú nyomócsonkjára szerelhető ,emellett lehetőség van még kerti csap és hidrofor tartály csatlakoztatására is.
Nyomásesés hatására, amint az eléri az indítási nyomást (1,4 bár) bekapcsolja a szivattyút, csapzárásnál a rendszerben megnő a nyomás ,amikor eléri a kikapcsolási szintet (2,8) bár automatikusan megállítja a szivattyút.
A gyári alapbeállítások változtathatók 1-5 bár között annak megfelelően, hogy be és kikapcsolási értékek között minimum 1 bár különbség legyen.
A nyomáskapcsoló műanyagból készült házzal rendelkeznek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147789778

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn