Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3 G ED VR

229 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Fókusz:
Manuális fókusz

Rögzítés:
Egyéb

Típus:
Egyéb

Márka:
Nikon

Leírás

Cégtől, számlával! Egy év gyártói garancia.

Gyártó: Nikon
Modell: AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3 G ED VR (JAA829DA)

Leírás:

Könnyű zoom a kivételes szupertelefotó-képek készítéséhez
Ha még kezdő a digitális tükörreflexes fotózásban, vagy csak egy második objektívet szeretne a gyújtótávolság-tartomány kibővítéséhez, akkor ez a DX formátumú 4,3× zoom ideális választás. Alkosson lebilincselő kompozíciókat a sokoldalú, 70300 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX formátumban kifejezve: 105450 mm), amellyel könnyedén közel kerülhet az eseményekhez. Élvezze a vadállatokra való ráközelítés rugalmasságát, vagy készítsen kiváló közeliket a játszó gyerekekről. És ha videókat is szeretne rögzíteni, a pontos és csendes automatikus élességállítás révén ez az objektív kimondottan okos választás lesz.

Pontos és gyors automatikus élességállítás: a Nikon léptetőmotor
A Nikon új léptetőmotorjával ez az objektív gyorsan állítja be az élességet, és csendes működése ideálissá teszi a videók rögzítéséhez. Amikor egy fotó elkészítéséhez ráközelít a témára, azonnal és kivételes pontossággal állíthatja élesre. Amikor videót rögzít, a motorral finoman és gyakorlatilag zajtalanúl állíthatja át az élességet.

Nikon-minőségű képek
Ezt a DX formátumú Nikkor objektívet úgy tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a digitális tükörreflexes Nikon készülékek magas képpontszámából és fejlett képérzékelőjéből. Az objektívekben egy extra alacsony szórású (ED) üvegelem minimalizálja a színeltérést, és segít az élénk színű, borotvaéles és tökéletesen visszaadott kontrasztú nagy felbontású képek létrehozásában.

Rázkódáscsökkentés (VR)
A Nikon lenyűgöző rázkódáscsökkentő rendszere stabilabb kézi fotózást tesz lehetővé, használatával akár négy lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet. Ez azt jelenti, hogy az optika szélső telefotó-pozícióiban és kevés fény mellett is tiszta, elmosódás nélküli képeket készíthet. A VR funkciót a fényképezőgép menüjében kapcsolhatja ki, illetve be.

Egyszerűsített vezérlés
Az automatikus és a kézi élességállítás között a fényképezőgép menüjében válthat. Az élességállítási beállításokat nem az objektíven elhelyezett kapcsolóval, hanem a fényképezőgép menüjében módosíthatja, ezért nem lehetséges a beállítások véletlen módosítása, amikor a képet el szeretné készíteni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145921078

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Autolux SedanKft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn