Nd-Yag Laserscope Lyra Laser 1064nm 39J Eladó!

2 500 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Nd-Yag Laserscope Lyra Laser 1064nm 39J Eladó!
Orvosi készülék.
Alkalmas:
Szőrtelenítés
Bőrfiatalítás
Hajszál és visszerek kezelésére.
Kihasználatlanság miatt eladó, régóta csak áll.
Németországban vásárolt!

Laser:
Date: 2003/12
Serien Nr: L6151
Typ Nr: 10-8910
Netzspannung: 230V
Phasen: 1
Stromaufnahme: 17A

Laserscope:
Date: 2003/12
Modell: 10-9221
Serial: C1452
Voltage: 230 Vac
Max Current: 2.5 Amp
Phase: 1
Cycles: 50:60 Hz

2003 Laserscope Lyra I 1064 nm Nd Yag lézer integrált hűtéssel; Kiváló kozmetikai és működési állapot, újszerű, nagyon keveset használt, Tartalma: (1) 10 mm-es Coolspot Versastat i kézidarab, (1) 1-5 mm-es Coolspot Versastat I kézidarab, szivattyú tömlővel a hűtő feltöltéséhez, szivattyú tömlővel a felső kamra feltöltéséhez, (1) lábkapcsoló, (1) kezelői szemüveg, betegszemüveg, (4), vízutántöltő készlet, (1) kezelői kézikönyv, (1) kulcs (2), vezetett szervizkönyv, tábla és minden anyag hozzá le lett fordítva magyarra.

Laserscope Lyra hosszú impulzusú, 1064 nm-es Nd:YAG lézer a legkorszerűbb eszköz a bőr számos vaszkuláris elváltozásának kezelésére, és ma a legjobb elérhető lézer a lábakon lévő kis és közepes méretű kapillárisok és venulák kezelésére. .

A Lyra lézer egyesíti az integrált chill-tip technológiát, hogy folyamatos bőrhűtést biztosítson a kezelés során, a Versastat technológiával pedig megbízható energiaparamétereket biztosít a különféle érkezelési méretekben.

A Laserscope Lyra optimális lézeres szőrtelenítésre, láb- és arcvénákra, bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra és még sok minden másra készült. Ezen túlmenően a Laserscope Lyra sokoldalú, FDA-engedéllyel rendelkező lézerként számos indikációra alkalmas, megbízható, eredményorientált rendszerként ideális bőrgyógyászati klinika, kozmetikai lézerközpont vagy gyógyfürdő számára.

A párhuzamos kontaktus hűtési technológia a lézerimpulzusok előtt, alatt és után egy kis hűtőpermettel növeli a páciens kényelmét. Ez a funkció a betegek felépülésének csökkentését is szolgálja, minimalizálja a bőrpírt és a káros mellékhatásokat.

A hatékony lézeres szőrtelenítéstől a számtalan egyéb kozmetikai javallatig a Laserscope Lyra egy erős, megbízható eszközként jelenik meg, amelyet arra terveztek, hogy páciensei optimális lézeres kezelést kapjanak.

Laserscope Lyra főbb jellemzői
Lapos felső lézerprofil
Könnyű, ergonomikus kézidarabok
10 FDA által jóváhagyott alkalmazás
42 spot méret
Lézer: 1064 Nd:YAG
Impulzus időtartama: 10 ms és 50 msec között
Spotméret opciók: 1 mm-től 5 mm-ig
Elektromos: 110 V
Hullámhossz: 1064 nm

Laserscope Lyra sebészeti lézer egy sokoldalú és korszerű rendszer, amely kiváló a lézeres szőrtelenítésben és számos egyéb kozmetikai alkalmazásban. Az 1064 nm-es hullámhosszú Nd:YAG lézerrel ez a rendszer mélyen behatoló, konzisztens alkalmazást biztosít, amelyet úgy terveztek, hogy minden bőrtípusra biztonságos legyen. A Laserscope Lyra az FDA által jóváhagyott a következő indikációkra:

Tartós szőrtelenítés
Pseudofolliculitis barbae (borotválkozási dudorok)
Láb vénák
Arc vénák
Ránctalanítás
És számos más FDA által jóváhagyott alkalmazás
A Lyra számos fejlett technológiát is kombinál a teljesítmény és a működés fokozása érdekében, miközben a lehető legkényelmesebb lézeres kezelési élményt kívánja biztosítani a betegeknek. Ez a rendszer 42 foltméret opciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a lézeres kezelők számára, hogy a precíziós kezelés érdekében 0,1 mm-es lépésekben 0,1 mm-es lépésekben állítsák be a foltméretet 1 és 5 mm között. A lézer lapos sugarú lézerprofiljával kombinálva a Lyra meghatározott, jelzett területeket céloz meg anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128579546

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn