Napsugar szauna

550 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Solo+Solopad = Solo System napsugárszauna rendszer

A Solo System(R) hordozható napsugárszauna rendszer egyesíti a Solo(R) fekvőszaunát, valamint a Solopad(R) napsugármatracot a leghatékonyabb szaunázás érdekében. A Solo(R) fekvő napsugárszauna két félhenger formájú kabinjában és a Solopad(R) napsugármatracban egyaránt az egyedülálló Solocarbon(R) fűtőelemek működnek a leghatékonyabb sejtszintű méregtelenítés és regenerálódás érdekében.

A lehető leghatékonyabb kialakítás

A lehető leghatékonyabb kialakítás

A Solo System(R) napsugárszauna rendszer egyesíti a fekvő napsugárszauna és a napsugármatrac hatékonyságát. A félhenger alakú kialakításnak köszönhetően a fekvő napsugárszauna már önmagában is rendkívül hatékony, ugyanis a Solocarbon(R) sugárzók a lehető legközelebb vannak a szaunázóhoz.

A napsugármatraccal kiegészülve 360 fokban érik a testet a jótékony hatású infravörös sugarak, ez pedig utolérhetetlen hatékonyságot biztosít - méghozzá kevesebb szaunázással töltött idővel. Mivel a hatékonyság nő, akár feleannyi időt is elegendő a szaunában tölteni.

Páratlan hatékonyságú Solocarbon(R) sugárzótestek

A saját fejlesztésű, szabadalmazott Solocarbon(R) sugárzók nem a levegőt, vagy csupán a bőr felszínét, hanem a testet melegítik fel, méghozzá úgy, hogy egyedülálló módon a test maghőmérsékletét emelik meg. Ennek eredményeképpen a Solo System(R) fekvő napsugárszauna rendszer igazoltan segít többek közt a vérnyomás csökkentésében és a súlycsökkentésben.

A Solo System(R) fekvő napsugárszauna rendszer azért tud több klinikailag igazolt egészségügyi hatást kifejteni, mint a hagyományos infraszaunák, mert a Solocarbon(R) sugárzók 95%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugarak előállítására. A hagyományos karbon ötvözetű sugárzók mindössze maximum 85%-ban hatékonyak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140196656

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn