Napelemes hordozható rádió

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

AM/FM/rövidhullámú rádió és NOAA időjárási riasztás - Ez a hordozható rádió az AM, FM, rövidhullámú és NOAA időjárási állomások széles sávú vételével rendelkezik a kiterjesztett teleszkópos antennával. A rövidhullámú rádió lehetővé teszi furcsa állomások vételét más helyekről. Ezenkívül 7 előre beprogramozott időjárási csatorna van, így könnyen ráhangolhat a helyi csatornára, hangos riasztási hangot fog hallani a NOAA időjárási jelzéseiből, ha súlyos időjárási veszély áll fenn a környéken, például vihar, hurrikán.
5 áramforrás és újratölthető akkumulátor - Ez az időjárási rádió 5 módon támogatja az eszköz áramellátását. A továbbfejlesztett újratölthető akkumulátorral együtt érkezik mobiltelefonja, táblagépe vagy egyéb eszközei töltésére. Abban az esetben, ha az újratölthető akkumulátor ki van kapcsolva, a szolár panel és a forgattyús kar segítségével a rádió csatlakoztatva és áram alatt maradhat. A rekeszbe 3db AAA elemet helyezhet, ha nem tudja visszaállítani az áramot, vagy egyszerűen bedughatja a rádiót a falba egy DC adapterrel.
2 erős fényforrás és iránytű - A fény fontos, ha sötétben van. Ez a forgattyús rádió 3 W-os zseblámpával és 6 LED-es olvasólámpával rendelkezik, amelyek fényesebbek, mint a piacon kapható többi rádió, jobb oldalon pedig könnyen elérhető kapcsológomb. oldalsó, felhasználóbarát kialakítás, amely az olvasólámpát előre állítja, így a felhasználók könnyen beállíthatják és beállíthatják a rádiót, amikor a szabadban vannak. A hordszíjhoz rögzített kampós a megfelelő irányba terelheti, ha eltéved.
Hangos Sos riasztó villogó piros fény és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó - Egyszerűen nyomja meg az Sos gombot, ha segítséget kér, ha veszélybe kerül, vagy valaki mást szeretne figyelmeztetni, az Sos riasztás rendkívül hangos és mérföldekre is hallható. Addig is világít egy villogó piros lámpa; A rádió jobb oldalán található fülhallgató-csatlakozó segítségével tisztábban élvezheti kedvenc hangját.
Könnyen hordozható - Ennek az időjárás-rádiónak a mérete mindössze 7,5*3,5*4,7 hüvelyk, súlya 1,2 font vészhelyzeti rádió erős ABS anyagból készült, amely IPX3 vízálló. Szükséges eszköz kempingezéshez, utazáshoz, hátizsákkal vagy bármilyen más szabadtéri tevékenységhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145624774

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn