Mira ovuláció, termékenységi monitor peteérés, női nemi hormonok

59 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Eladó 1 db, mindössze 1 évet használt (ezalatt értsd: havonta 2 hetet), jó állapotú, tökéletesen működő Mira digitális ovulációs/termékenységi monitor, amely a peteérés és minden női hormon egyszerű, könnyű és kényelmes otthoni tesztelését, nyomon követését teszi lehetővé, helyettesítve ezzel a rendszeres, ismétlődő vérvételeket és laborba járást- termékenységi problémák és teherbeesési nehézségek esetén.

A monitorhoz letölthető egy mobilapplikáció, amelyben található naptár és grafikon segítségével minden szükséges személyes adat megadható (bármikor módosítható), az értékek a vizelettesztek segítségével nyomon követhetők. A hormoneredmények és grafikonok az appban illetve a telefonon tárolódnak, onnan bármikor kereshetőek, exportálhatóak. Nőgyógyásznak, szakorvosnak elküldhetőek, bemutathatóak.

Nagy előnye még, hogy a többi, egyszerű (monitor nélküli) vizeletcsíkkal szemben, ennél nem kell színeket és bizonytalan (pozitív vagy negatív) árnyalatokat bámulni, hanem minden esetben konkrét és valós számértékeket ad ki.

A használata 1-2 mintavétel és kb. negyedóra gyakorlás után bárki számára elsajátítható.

Ha esetleg amiatt aggódnál, hogy:

a) a monitor vagy a teszt eredménye nem megbízható szemben a labortesztekkel, akkor azt simán meg lehet cáfolni időnkénti hagyományos hormonvérvétellel (én is megtettem)

b) a monitor használata újonnan nem biztonságos vagy higiénikus, pláne használtan, akkor erre is rá tudok cáfolni, a felépítése, kialakítása miatt, tehát csak látni kell, hogyan néz ki, hogyan működik valójában. Nem tartalmaz vizeletet, sem kívül, sem belül, és semmi nem folyik vagy csepeg rajta/benne!! Ezt úgy érik el, hogy csak úgy mint a hagyományos ovulációs és terhességi tesztek esetén, a használathoz minimális vizelet kell, amit a teszt azonnal magába szív/ott tart, ezáltal már a monitorba való behelyezéskor is rögtön "száraz". Legalábbis a felhasználó számára.



A csomag (eredeti dobozában van benne minden) tartalma:

1 db Mira digitális ovulációs monitor (tölteni kell)
1 db fehér zipzáras tok
1 db töltőkábel
2 db szilikon pohár a vizelet felfogásához, amiket természetesen nem használtam (ebből minden egyes doboz teszthez kettőt csomagolnak, így 1 év alatt felhalmozódott)



Tesztek nem járnak hozzá automatikusan, azokat külön kell rendelni. Mivel többféle létezik, mindenki a maga egyéni szükségletei és igényei szerint választhat teszteket.



Természetesen teljesen hibátlanul működik. Nincs már rá szükségem, ezért adom el.

A termék Monoron személyesen megtekinthető, vásárlás után pedig elvihető.

Az ára újonnan most alapcsomagban 229 euro, ami jelenleg 90 ezer forintnak felel meg. De abban van hozzá 10 darab teszt is. Ezért adom én ezt most csak 60 ezerért.

Az alapcsomagot és a többit (más-más hormontesztekkel) itt lehet megtekinteni:







Tesztek külön, a monitor nélkül is rendelhetőek.

Úgy tudom, időnként amazon.com-on is meg lehet találni, újonnan vagy használtan, de ugyanilyen árakon.

Minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok üzenetben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146536664

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn