Metrel MI3205 XA Teraohm szigetelésvizsgáló műszer

790 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A Metrel MI3205 Teraohmxa 5kV Insulation Tester egy olyan ipari berendezés, amely transzformátorok, átalakítók, nagyfeszültségű generátorok, gyártósorok, varisztorok és túlfeszültség-levezetők tesztelésére alkalmas. Alkalmas forgó gépek és kábelek szigetelésének vizsgálatára is.

A Metrel MI3205 tesztfeszültsége 50 V és 4,99 kV között van, 50 V és 100 V lépésekben, ami lehetővé teszi a szigetelési ellenállás mérését 0,01 M és 15 T között 10 k maximális felbontással és (5% + 3 számjegy) legjobb pontossággal. Tesztfeszültségek alkalmazhatók lépcsős feszültségtesztben ideális varisztorok tesztelésére és a teszter programozható időzítővel is rendelkezik.

A szigetelésvizsgálat diagnosztikai funkciói közé tartozik a dielektromos abszorpciós arány, a polarizációs index és a dielektromos kisülés (mind 0,01 és 100,0 között). A Metrel MI3205 egy további nagyfeszültségű meghibásodás-érzékelő funkcióval, valamint egy védőterminállal és a céltárgyak automatikus kisütésével rendelkezik a teszteket követően. A felhasználó beállíthatja saját automatikus tesztsorozatát, és a tesztelő automatikusan beállíthatja a teszt speciális követelményeit.

Más mérések is lehetségesek a Metrel MI3205-tel, beleértve a szigetelés szivárgási áramát 0,00 nA és 5,00 mA között, a kapacitást 20 nF és 50 F között, a feszültséget 5 V és 550 V között, végül a frekvenciát 10 Hz és 500 Hz között. A nagyfrekvenciás bemeneti váltóáram zajelnyomása és a további eredményátlagolás segít az interferencia hatásainak kiküszöbölésében.

A numerikus és grafikus eredmények a Metrel MI3205 élénk színes képernyőjén jeleníthetők meg, és az eredményeket a belső memóriájába mentheti. A kezelés az egyszerű navigációs gombok és az intuitív interfész segítségével történik, míg az adatátvitelhez USB, RS-232 és vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatok állnak rendelkezésre. A mellékelt Metrel Hvlink Pro szoftvercsomag megkönnyíti a letöltést, elemzést és jelentéskészítést.

A Metrel MI3205 képes hálózatról vagy saját újratölthető akkumulátoráról működni, és Cat IV 600 V-os túlfeszültséggel rendelkezik. Kihívást jelentő ipari környezetben való használatra alkalmas robusztus kialakításának köszönhetően, amely nyitott állapotban IP54, zárt állapotban pedig IP65 behatolásvédelmi besorolással büszkélkedhet.

Tesztfeszültség 50 V és 4,99 kV között
50V és 100V tesztfeszültség fokozatok
Mérési tartomány: 0,01M - 15T
Lépésfeszültség teszt
Szigetelés szivárgó árama: 0,00 nA - 5,00 mA
Dielektromos abszorpciós arány, polarizációs index, dielektromos kisülés
Méri a kapacitást, a feszültséget és a frekvenciát
Szigetelés meghibásodásának elemzése
Egyénileg meghatározott tesztsorozatok
Hálózatról és akkumulátorról működik
Bluetooth, USB és RS-232 kommunikáció
Alkalmas ipari szigetelés tesztelésére

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143274400

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn