Mercedes w212 E osztály prospektus + ajándék

15 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne egy Mercedes W212-t vezetni? Nem ám csak egy sima autót, hanem egy igazi, német precizitással megalkotott Mercedest. Na, ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor hadd mondjak pár szót arról, miért is érdemes beszerezned a W212-es prospektusát.
Először is, a W212 nem csak egy autó. Ez egy állapot, egy életérzés. Amikor beülsz a kocsiba, azonnal érzed, hogy más világba csöppentél. A prospektus lapjain keresztül pedig már otthonod kényelméből belekóstolhatsz ebbe az élménybe. Megnézheted, milyen színekben pompázik, milyen belső kialakítások közül választhatsz, és hogy milyen extra felszereltségekkel kaphatod.
Aztán ott van a technológia. A Mercedes W212 olyan innovációkat rejt, amikről más autók csak álmodozhatnak. Gondolj csak bele, milyen jó lenne, ha a kocsid magától felismerné a forgalmi táblákat, vagy ha a sávtartó asszisztens vigyázna rád az utakon. A prospektusban részletesen olvashatsz ezekről a csúcstechnológiákról, és hogy hogyan teszik könnyebbé, biztonságosabbá a vezetést.
És akkor még nem is beszéltünk a dizájnról! A W212 eleganciája magáért beszél. A Mercedes autók mindig is arról voltak híresek, hogy időtlen stílusukkal hódítanak. A prospektusban megcsodálhatod a letisztult vonalvezetést, a luxus anyaghasználatot, és azt, hogy mennyire figyeltek a részletekre a tervezők.
Ne feledkezzünk meg a motorról sem! A W212 erőforrása nem csak hogy erőteljes, de gazdaságos is. A prospektusban megtalálod a különböző motorváltozatok leírását, hogy megtudd, melyik illik leginkább az életstílusodhoz.
Végül, de nem utolsósorban, a Mercedes márka maga a minőség és a megbízhatóság záloga. Egy Mercedes nem csak egy autó, hanem egy befektetés is. A prospektus segít abban, hogy megértsd, miért éri meg hosszú távon egy ilyen kocsiba fektetni.
Szóval, miért is vegyél prospektust? Mert ha már azon gondolkodsz, hogy beruházz egy Mercedesbe, akkor érdemes a lehető legjobban informálódnod. A prospektus nem csak egy reklámanyag, hanem egy kapu, ami betekintést enged a Mercedes világába. És ki tudja, lehet, hogy pont ez adja meg az utolsó lökést, hogy te is a Mercedes-tulajdonosok táborát erősítsd. Szóval, vedd kezedbe a prospektust, és élvezd az előtted álló lehetőségeket!
Ha még mindig nem győztelek meg akkor itt az utolsó lökés. Ajándékba kapsz hozzá egy komplett kezelési útmutatót magyar nyelven. Ez nem árképző, és nem adom külön. Csak ajándék célzattal. Az enyém volt, magamnak nyomtattam nem haszonszerzés céljából. De mivel az autó elment, így már ez sem kell. Kizárólag, aki a prospektus csomagot veszi azé lesz grátisz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146485373

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn