Mercedes ebike, e bike, elektromos kerékpár, gari szervíz ingyen fuvar

350 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
újszerű

Szín:
ezüst, szürke

Méret:
L

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó Mercedes Benz elektromos kerékpárunk, amelyet 2023. novemberi hónapban a téliesítés előtt a dunaharaszti ebike szervízben leszervizeltettünk (számla van). Beállították a váltókat, fékeket, felújították a hátsó agyat, kicentírozták a kerekeket. A kerékpár nagyon szépen, egyenletesen jár. A téli hónapokban a házban tároltuk, de már használjuk, Szigetszentmiklóson kipróbálható! 100 km-en belül ingyen leszállítjuk, felette üzemanyagárban!

Az akkumulátorra újszerű (nikkel-metál-hibrid) 2024. májusáig van rá garancia! (garanciális számla megvan) A töltőt a csatlakozókat (a töltőn és az aksin is) szintén tavaly ősszel cseréltük! Továbbá a kerékpár a tavalyi év tavaszán kapott új, gyorscsatlakozóval levehető Continental Ride Tour Extra (26 col) gumikat és Contitech szíjhajtást. A kormányra az aksin lévő töltöttségi kijelzőn kívül új levehető, 19 funkciós vízálló kijelző is felkerült.
(Jelzi: óra, sebesség, stopper, megtett távolság, elégetett kalória, hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás stb)

A kerékpáron minden elem tökéletesen illeszkedik, a króm-vanádium váz ezüst fényezése nagyon szép, műszakilag is kifogástalan!

Motor: 24 V, 300 W-os Sanyo elektromos motor (hátsó kerék meghajtás) A kezelhetőség fontos szempont volt a kerékpár tervezésénél, a tápegységet és az akkumulátort a kerékpár közepére szerelték, így a súlyelosztása tökéletes.

A kerékpáros a pedálozással aktiválja a motort, illetve a rásegítést. (A kerékpár működtethető, motor/rásegítés nélkül is, ebben az esetben úgy üzemel, mint egy normál váltós bicikli.)

Ha beindítjuk a motort a nehézségi szinteket a 3 fokozatú Sachs váltóval állíthatjuk be.
1. fokozat: 25% pedál + 75% rásegítés
2. fokozat: 50% pedál + 50 % rásegítés
3. fokozat: 85 % pedál + 15 % rásegítés

Az aksin a kijelző mutatja az elérhető akkumulátor-kapacitást / töltöttségi szintet. Az akkumulátor a kerékpárról is tölthető, de könnyű kivenni is. A kerékpár fékrendszere az üzembiztos Magura.
Extraként: a hátsó gyári csomagtartón egy levehető kosár van, ami segíti pl. a bevásárlást.
Továbbá: lezáró, gyári első és hátsó lámpa, oldaltámasz, csengő, prizma (levehető), 2 db kulcs, töltő.Ajándék sisak!

Terhelhetőség: 130 kg. 160 cm-től 190 cm testmagasságig kényelmes, mivel a kormány és az ülés is gyorscsatlakozóval állítható! A feleségem 170 cm általában a városban, bevásárlásokhoz használta.

Egyeztethető: 30 681 94 14 telefonszámon!

Az eladó magánszemély, garancia az új EU jogszabály szerint. Az akkumulátorra a garancia papírok alapján érvényesíthető a garancia. Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146649732

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn