Elkelt, De LESZ Még,Jól termelő, Tojó jérce, tyúk. Sok-sok tojás!

2 300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Barna

Fajta:
Házityúk

Életkor:
6 hónapos alatt
Ivar:
Nőstény, Hím

Leírás

Ebből a csapatból minden elfogyott, de lesz ősszel, és jövőre is. MÁR Foglalózhatja! Köszönöm megtisztelő bizalmukat! Ha saját tojótyúkot szeretne, ami keveset eszik, de sok tojást termel, vásároljon tőlem!
November közepén telepítettünk tojó csibéket. Március 15-re tojó tyúkok, lesznek. Akkor eladjuk egy részét, a többit megtartjuk magunknak tojást termelni. A jércéket már lehet rendelni. 2300 Ft/db áron. Lohmann Brown C. Minden előírt vakcinát megkapnak, 18. hét környékén (március 22) kezdenek tojást tojni. Megfelelő tartási körülmények közt garantálom, hogy 1 év alatt kb. 333 db tojást fog tojni. Nagyüzemi (ketreces, mélyalmos), háztáji kapirgáló tartásra egyaránt alkalmasak. A kiváló termelés eléréséhez, minden szükséges információt átadok. Rendelni telefonon, vagy Zsámbokon személyesen lehet. A rendeléssel 1000 Ft/db foglalót kell fizetni!
Márciusban el kell szállítani. Házhoz szállítás is megoldható, de ennek költségét a távolság, és a mennyiség alapján számoljuk. A kiadás egyeztetett időpontban, lesz.
Várom rendeléseiket: Nagy András őstermelő, Zsámbok,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138661559

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás