Mandala mintás acél Handpan 10 hang Arany Ajándék ütő táska állvány

200 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 17:51
Üzleti

Leírás

Az ÁR Bruttó FT-BAN Értendő! Több színben elérhető!
Hívjon bizalommal

10 hang
D kurd/moll hangolás
rozsdamentes acél
élvédővel ellátva
egyedi mintatervezés
finomhangolva
65*65*38cm
8 kg
ajándék tokkal és állvánnyal

Prémium minőségű rozsdamentes acél ötvözetből készült Handpan.

A Handpanek népszerű felhasználási területei:

relaxáció
meditáció
terápiás kiegészítő
stressz, fáradtság ellen
nyugtató hatás
agyműködés
vérkeringés javítása
izomlazítás
örömzenélés
zenei koncertek, előadások

Relaxációs és gyógyhatása miatt széles körben használt, terápiás kiegészítőként, továbbá meditáció és spirituális szertartások során is gyakran alkalmazzák. Különlegessége abban rejlik, hogy a hangélmény nem csak a halláson, hanem tapintható fizikai rezgéseken és frekvenciákon keresztül is kifejti hatását.

Mára már tudományosan bizonyított tény, hogy a hang alapú rezgések képesek csökkenteni a stresszt, a szorongást, a fáradtságot, elősegítve a hangulat javulását, ezáltal fizikai és szellemi szinten is, integratív modon támogatva egészségünket. Emellett nyugtató hatása van, fokozza a vérkeringést, csökkenti az izommerevséget és vérnyomást. A dobok által kibocsátott rezgések, összehangolják a bal és jobb agyféltekét, javítva ezzel az agyműködést.
A létrejövő hang az egész testre gyakorolt vibrációs ingereken keresztül fejti ki jótékony hatásait. Egy vizsgálat során fibromialgiában (krónikus izomrosti fájdalomban) szenvedő emberek tíz alkalmas, alacsony frekvenciájú, hangstimulációs kezelést kaptak. A kezelés hatására enyhültek a betegek fájdalmai, javult az alvási minőségük és többségük csökkenteni tudta a fájdalomcsillapító adagját is.

432 hz

A hangszereink mind 432 hz-re vannak hangolva, ami egy olyan frekvencia ami jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt.

A handpan gyógyító zenéje

A handpan elsősorban relaxáló hatásáról vált ismerté, ugyanis a handpan egyedi hangjai már önmagukban meditatívak. Olyan erőteljes mégis finom rezgésük van, amik megnyugtatják az elmét, visszahozzák a hallgatót és a zenészt is a pillanatba. Nem csoda, hogy ma már egyre többen használják terápiás eszközként is és egyre több kutatás támasztja alá a gyógyíthatásait.

A zeneterápia csodafegyvere: a handpan

A handpannek már a formatervezése is gyógyító. Jó érzés megfogni, felfedezni a lekerekített formáit és a hangokat rajta, amelyek a domború kialakításnak köszönhetően minden irányba terjednek.
A Handpan és az acélhangtálak azon kevés hangszerek közé tartoznak, ahol minden hangot 1:2:3 frekvenciaarányba hangolnak, vagyis minden egyes hangjegy esetén három frekvencia van jelen. Ez harmonizáló és nyugtató hatással van az agyra, mivel a frekvenciaarány már eleve egyszerűsített, és a hallgatáskor az agynak nem szükséges tovább egyszerűsíteni a frekvenciaarányokat, ahogy ezt általában teszi. Az egyszerűsített frekvenciáknak köszönhetően a Handpan hangjai ténylegesen gyógyító hatással vannak az elmére, jelezve annak, hogy biztonságban vagyunk, és elengedhetjük a stresszt és feszültséget. A Handpan rezgései nemcsak a hangok egyszerűsített frekvenciaaránya miatt gyógyítóak és stresszoldóak, hanem az "entrainment" elvén keresztül is. Ez a jelenség akkor következik be, amikor egy adott frekvencián rezgő objektum (például a Handpan) közel kerül egy másik frekvencián rezgő objektumhoz (például az emberi test). Végül az alacsonyabb frekvencián rezgő objektum (testünk) elkezdi ugyanazon a frekvencián rezegni, mint a magasabb frekvencián rezgő objektum (a Handpan). Így a Handpan képes energetikailag és fizikailag felszabadítani minket a testünkben tárolt stressz és feszültség alól.

További információért átogasson el honlapomra vagy hívjon bizalommal telefonon,
Boér Péter
customhandpan.com

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143557359

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn