Légmentes festékszóró 2200W 15m tömlő 2,5L/perc 3300 PSI, új garanciás

159 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A festékszóró készülék egy könnyen kezelhető szóróeszköz, amely sima felületet biztosít ecsetnyomok nélkül. Tökéletes nagy projektek festésére, mint például kültéri területek, kerítések, teraszok, garázsok, bútorok, burkolatok és sok más. Különféle emulziókat, latexet, zománcot, alapozókat, átlátszó lezárásokat és lakkokat is fel tud vinni.
A légmentes technológiával ez a falifényező szórópisztoly jobban képes megoldani a bevonatokban előforduló buborékok, repedések és egyéb problémákat. Ultracsendes, szénkefe nélküli 2200 W-os motorral van felszerelve; a maximális átfolyási sebesség 2,5 L/perc; a maximális nyomás 3300 PSI. A anyagáramlás-szabályozó gombbal gyorsan növelheti vagy csökkentheti az anyagkihajtást.
A legyező alakú szórópisztoly jobb porlasztási hatást érhet el. A 15 m hosszú magasnyomású tömlő és az 0,5 m hosszú rúd támogatja a nagy távolságú projekteket. Ezen felül a tartós fém szórópisztoly és a magas minőségű tű egyenletes, sima és sűrű bevonatot biztosít.
A kopásálló szivattyú tartós és meghosszabbíthatja a szórókészülék élettartamát. A fogantyúval rendelkező szóróeszköz kényelmesen illeszkedik a felhasználó kezébe és csökkenti a fáradtságot. Ezen felül az eltávolítható design gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé a szórás után.
Ez a festékszóró pisztoly egyszerűen használható, automatikus leállítási funkcióval és pormentes kapcsolóval. Intuitíven és pontosan monitorozhatja a nyomást. Emellett a nyomáselvezető szelep stabilitást biztosíthat, és a folyadékszűrő érzékenyebbé teheti a bevonatot.

Hívjon bizalommal,
705584300

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140749842

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn