LED-es Cégtábla Reklámtábla Fényreklám Vezérlő

9 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

Ha nem éri be a "minden sarkon" látható mozgó, "rángatózó", kommersz LED-mátrix fényújsággal, de mégis egy feltűnő, nagyfényű, egyedi LED-es cégreklámot szeretne, akkor ajánlom figyelmébe a Fix LED-es reklámtáblát.

Egy (vagy több) ilyen, Fix LED-es reklámtábla ugyanolyan feltűnő, és tekintetet vonzó lehet, mint a drágább fényújságok, ehhez egy olyan vezérlőegységre van szüksége, mint amit ebben a hirdetésben kínálok eladásra.

A fénycsöves fix reklámtáblákhoz képest a LED-es előnyei:
- kevesebbet fogyaszt, mégis fényesebben világít, a LED-ek fényereje potméterrel szabályozható
- a reklámtábla (igény esetén) villogtatható, sőt az egyes LED-táblák akár külön-külön időzítés szerint kapcsolgathatóak, szemben a fénycsöves reklámokkal amit csak fixen tudnak világítani
- a LED-ek nagyon ritkán égnek ki, szemben a fénycsövekkel
- a Beépített Fényérzékelőnek és a mikrovezérlőnek köszönhetően a LED-ek fényereje automatikus szabályzásra képes, mindig a környezeti megvilágításhoz igazodik (tehát este, sötétben, kisebb fényerővel, mégkisebb fogyasztással világítanak a LED-ek. Míg napközben, nagy fényben maximális fényerőre kapcsolnak, de még így is kevesebbet fogyaszt mint a fénycsövek)
- alig melegszik, szemben a fénycsövekkel amik meg is égethetik a bőrt
- biztonságos, kisfeszültséggel (24V egyenáram) működtethető, szemben a fénycsövek 230V-os váltóáram szükségletével szemben
- szembetűnőbb, vonzza a tekintetet, sokkal jobban mint a fénycsöves reklámok, hiszen majdnem mindenhol fénycső van, azt az ember már észre sem veszi, már "szelektív" a 21-ik századi emberek látása a fénycsöves reklámokra

A vezérlőegység egy vagy több (alapesetben max 3db, de 6db-ra bővíthető) LED-es felirati tábla egymástól független vezérlésére (kapcsolgatására) képes. A kapcsolgatást egy előre beprogramozott mikrovezérlő végzi, Ön egy kapcsoló segítségével különböző programlehetőségek közül választhatja ki az Önnek leginkább szimpatikusat (pl egymás után kapcsolja be az 1-3 táblát, úgy hogy mindig csak 1db világít, vagy pl egyszerre villogtatja mind a 3-at, stb..). A vezérlő 3db kimeneti vezérlőponttal (sorkapocs) rendelkezik, erre igény szerint ráköthet 1db, 2db vagy 3db LED-es felirati táblát.

A vezérlőegységet összeszerelt, beprogramozott, letesztelt állapotban adom át. Azonnal működésre kész, mindössze egy 24V-os (DC, tehát egyenáramú) tápegység és egy (vagy több) LED-es reklámtábla szükséges hozzá.

A Tápegység vásárlásánál a következőre figyeljen:
- 24V-os egyenáramú tápegység szükséges, lehetőleg ipari (fém vázas), főleg ha egész nap működteti a LED-es táblákat.
- Áram/teljesítmény szempontjából a leendő tápegységet az Ön egyedi reklámtáblájához kell megválasztani (a felhasznált LED-ek darabszáma határozza meg hogy mekkora tápegység kell. pl egy 330db LED-et tartalmazó reklámtábla esetében - ilyen pl a fotókon is látható "Gravír" feliratos LED-es tábla-, egy 24V/1A-es tápegység elegendő is.)
- Amennyiben nálam vásárolja (vagy csak velem tervezteti meg) a LED-es táblát/táblákat is, úgy természetesen én pontosan kiszámolom Önnek hogy milyen tápegységre lesz szüksége, sőt azt nálam meg is vásárolhatja.

A LED-es tábla/táblák lelkesebb és szakmai érzékkel rendelkező vállalkozók esetében akár önállóan is elkészíthetőek, de amennyiben nem akar ezzel fáradni, úgy:
- a LED-es tábla alaplemezét az Ön egyedi elképzeléséhez igazodva (méret, betűtípus, LED-ek sűrűsége, színe, stb..) én meg tudom tervezni Önnek, sőt a tervek alapján ezt az alaplemezt precíziós CNC-gépes lyukasztási technológiával el is tudom készíttetni. Így Önnek már csak a LED-ek beragasztgatásával és összeforrasztgatásával kell fáradni, mondhatni "építőkészlet" formájában adom át a LED-es táblát. Illetve amennyiben még ezzel sem szeretne foglalkozni, úgy vállalom a komplett rendszer elkészítését is (LED-ek beragasztgatását, összeforrasztását)

Amennyiben a vezérlő mellé tápegységet, LED-es táblát, vagy akár Komplett Rendszert (akár csak építőkészlet-jelleggel) szeretne, Kérjen egyedi Árajánlatot!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146379472

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn