Kinderkraft Minibi tricikli Candy pink

9 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
számlával
Típus:
Futóbicikli, tricikli

Leírás

Kinderkraft Minibi tricikli Candy pink

Csomagolás nélküli termék

A terméket telefonos vagy e-mail-es egyeztetés után meg lehet tekinteni üzletünkben.

A Minibi a tökéletes első jármű, amellyel gyermeke új nézőpontból fedezheti fel a világot.Ez egy fogantyús kerékpár. Kicsi, könnyű és a gyermek biztonságát szem előtt tartva tervezték így ideális gyermekek számára 1 éves kortól. Kivételes dizájn és vonzó színek teszik a Minibi-t szemet gyönyörködtetővé, így illeszkedik az aktuális trendekhez. Az állítható ülésmagasság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig maradjon vele.

A Minibi egy mini kidobó és egy tricikli kombinációja egyben. Stabilan három keréken áll. A Minibi-nek kisebb a tengelytávja, mint a többi, klasszikus triciklinek, így a gyermek gyakorolhatja az egyensúlyérzéket és a jobb mozgáskoordinációt. A Minibi szórakoztatás a gyermek önbizalmának erősítésében is segít.Kis méret és könnyű súly

A Minibi kerékpár ideális gyerekeknek 1 éves kortól vagy 74 cm-es magasságtól, aminek köszönhetően a gyerek már szinte elkezdheti kerékpáros kalandját. Ráadásul a Minibi nagyon könnyű mindössze 2,1 kg. Könnyű és tartós hab kerekek

A Minibi habkerekek könnyűek, tartósak és stabilak. Nem igényelnek pumpálást és könnyen tisztíthatók, így a kerékpár beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Jó a tapadásuk, nem karcolják a padlót és nagyon csendesek.

A kormánykerék dőlésszögének korlátozása megakadályozza a felborulást hirtelen kanyar esetén. A csúszásgátló fogantyúk megvédik a kis kezeket az elcsúszástól.

A Minibi állítható üléssel rendelkezik, amely könnyen állítható a gyermek magasságához, ami növeli a vezetési kényelmet és lehetővé teszi, hogy a kerékpár hosszabb ideig veled maradjon. Az ökobőrből készült formázott ülés puha és kényelmes.

Ön és gyermeke első látásra beleszeret a Minibi-be. A kerékpár nem csak praktikus, de dizájn és ... elbűvölő is. Modern dizájnjának és stílusos színeinek köszönhetően kihagyhatatlan.

A Minibi gyermekek számára biztonságos és újrahasznosításra alkalmas anyagokból készült (PP). A termék kémiai és mechanikai biztonságát a neves Intertek laboratóriumban tesztelték.

Színválaszték, modern dizájn, és mindenekelőtt oktató-fejlesztő érték - mindezeknek köszönhetően a Minibi kerékpár ideális ajándéknak. A gyerekek és a szülők is imádni fogják.

Anyagok:
Keret: PP (polipropilén)
Kormány: PP (polipropilén)
Gumi fogantyúk: TPR
Ülés: eco-bőr
Kerekek: EVA hab
Méretek: Magasság: 39 cm
Hossza: 50 cm
Szélesség: 25,5 cm
Kerék átmérő: 14 cm
Kerék szélesség: 4 cm
Távolság az első kerekektől: 18 cm
Ülőfelület: 13 cm x 21,5 cm
Üléstávolság a talajtól: 24-27 cm
Kiszerelés: 48x17x26,5
Súly: Minibi: 2,1 kg
Felhasználás: Fogantyús kerékpár, 1 éves kortól 36 hónapos korig

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146261907

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn