Kétszer virágzó magnólia 'Nigra'

10 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 10:24
Üzleti

Tulajdonságok

Típus:
lombhullató díszfa, cserje

Leírás

? Fedezd fel a lenyűgöző Bíborvörös Kétszer Virágzó Liliomfa világát! ?

A Bíborvörös Liliomfa, más néven Magnolia liliiflora 'Nigra', igazi kertészeti kincs! Látványos, sötét vöröses-lila virágai tavasszal nyílnak, egy elegáns, liliom alakú kompozíciót létrehozva. A kompakt cserje ideális választás mintafa vagy csoportos ültetésre, magassága 240-360 cm lehet, tökéletes választás napfényes területekre.

Természetes környezetét szem előtt tartva, a Bíborvörös Liliomfa nedves, termékeny, enyhén savas, jól lecsapolt talajokat kedvel. Tűri a teljes napsütéstől a világos árnyékig, de nehezen viseli a szegény talajokat. Rendszeres nedvességet igényel, így a mulcs használata ajánlott a gyökérzónában.

Ez a kompakt, lekerekített cserje lenyűgöző lila-rózsaszín virágokat hoz létre, melyek kúpszerű gyümölcsökkel is díszíthetik a kertet. A 'Nigra' fajta sötét vöröses-lila virágokat hoz létre, melyek nagyobb szirmokkal rendelkeznek, mint más fajták. Nemcsak szép, de rovaroktól és betegségektől is meglepően mentes. Ideális választás mintafa vagy akcentusként, kiváló kompakt dísznövényként a napfényes tájakon.

?Most 1 évre elegendő Ajándék Tápanyaggal küldjük,? hogy a Bíborvörös Liliomfa még szebben és egészségesebben nőhessen a kertedben! ??

Rendeld MEG Most!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147381233

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn