Kereskedelmi szárító szitanyomáshoz felülete 45x60cm, új, garanciás

81 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 14:56
Üzleti

Leírás

Professzionális építésű, kiváló gyorsszárító. 45 x 60 cm-es fűtőrács nyílással, kerekekkel rendelkezik, és nincs szükség speciális vezetékekre. Ezenkívül egy panelt használ, amelyen több száz vezeték áramlik át, hogy egyenletes hőt biztosítson a fűtési területen. Az alapozó kompatibilis a fűtődobozzal, stabil, helyet takarít meg. Az acélszerkezet használatának, valamint a fejlett klasszikus permetezésnek köszönhetően gyorsszárítóink teljesítménye jobb, mint a piacon lévő többi termék. A szárítógép effektív fűtőfelülete 45 x 60 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb tárgyak szárítását is. A rozsdamentes acél dróthálóval burkolt fűtőcsövek hőhatékonysága magasabb és energiatakarékos.
Nagy szellőzőnyílásokkal rendelkezik az egyenletes hőelvezetés érdekében, 350 alatt rögzítve, gyorsan és hatékonyan szárítja a ruhát, javítva a munka hatékonyságát. A 2000 W-os nagy teljesítményű fűtőcső felgyorsítja a száradási sebességet. Fényvisszaverő alumínium lemez van hátul a hőhatékonyság növelése és az energiamegtakarítás érdekében.Az alsó tartórúdon két magasságállító gomb található. Magassága igény szerint fel-le állítható, állítási tartomány 80cm-120cm.
A hagyományos keresztkialakításhoz képest a gyorsszárító szitanyomtatásunk X-alakú dizájnt alkalmaz, ami nemcsak helyet takarít meg, hanem stabilabbá is teszi a gyorsszárítót.
specifikációk
Bemenet: 220V
Teljesítmény: 2000W
Minimális magasság: 80 cm
Maximális magasság: 120 cm
Fűtési terület: 45 x 60 cm
Szállítási súly: 75 font
Hőmérséklet tartomány: 350°C

Hívjon bizalommal,
705585300

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128140888

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn