Kalima hangszer ütős fa afrika törzsi zene gyereknek gyerekeknek is

9 900

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 17:51
Üzleti

Leírás

Az ÁR Bruttó FT-BAN Értendő!
Hívjon bizalommal

fából készült test
25*19*8cm
1 kg
17/21 hang

A Kalimba egy afrikai eredetű, könnyen hordozható, kézi hangszer, gyakran ujjzongoraként is emlegetik. Egy fatestből és fémrudakból álló szerkezet, melyek különböző hosszúságúak és hangmagasságúak. A Kalimba egyszerű és nagyszerű, hiszen könnyen hordozható, könnyű megtanulni rajta játszani, és bármilyen dallamot eljátszhatunk rajta zenei képzettségtől függetlenül, így ideális választás kezdő, de tapasztalz zenészek számára is egyaránt.

A Kalimba egy relaxációs hangszer, meditatív frekvenciákon rezeg, ezért hangterápiás hangszernek tekinthető. Gyakran használják zene- és hangterápiás foglalkozásokon, ahol a terapeuta és a kezelt személy is aktívan használják, hiszen a megszólaltatása rendkívül egyszerű, így gyors sikerélményhez vezet.

Mára már tudományosan bizonyított tény, hogy a hang alapú rezgések képesek csökkenteni a stresszt, a szorongást, a fáradtságot, elősegítve a hangulat javulását, ezáltal fizikai és szellemi szinten is, integratív modon támogatva egészségünket. Emellett nyugtató hatása van, fokozza a vérkeringést, csökkenti az izommerevséget és vérnyomást. A dobok által kibocsátott rezgések, összehangolják a bal és jobb agyféltekét, javítva ezzel az agyműködést.
A létrejövő hang az egész testre gyakorolt vibrációs ingereken keresztül fejti ki jótékony hatásait. Egy vizsgálat során fibromialgiában (krónikus izomrosti fájdalomban) szenvedő emberek tíz alkalmas, alacsony frekvenciájú, hangstimulációs kezelést kaptak. A kezelés hatására enyhültek a betegek fájdalmai, javult az alvási minőségük és többségük csökkenteni tudta a fájdalomcsillapító adagját is.

A Kalimba népszerű felhasználási területei:

relaxáció
meditáció
terápiás kiegészítő
stressz, fáradtság ellen
nyugtató hatás
agyműködés
vérkeringés javítása
izomlazítás

További információért átogasson el honlapomra vagy hívjon bizalommal telefonon,
Boér Péter
customhandpan.com

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143561398

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn