Julia Navarro Az Agyagbiblia

800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

an még rengeteg könyv, újság; érdeklődj!

Foxpost , MPL vevőterhére!
MPL csak nagy összegű rendelés estén!

Róma. Egy idős férfi a Szent Péter bazilikába megy és a gyóntatópapnak elmondja, hogy meg fog ölni egy férfit. Egy régészkonferencián rendkívüli bejelentést tesz egy fiatal iraki régésznő: megtalálták Irakban az Agyagbibliát, pontosabban két agyagtáblát, amely még Ábrahám idejében készült. Az igazi szenzációt amelynek régészeti és vallási jelentősége óriási lenne az jelentené, ha nemzetközi tudósok részvételével feltárnák a teljes leletet.
A terv nagy ellenállásba ütközik, valójában csak Yves Picot, francia régész érdeklődik és ajánlja fel anyagi és szakmai segítségét.
Irak. Alfred Tannenberg, a táblák megtalálója sötét titkot őriz immár fél évszázada. Barátai, akik mind befolyásos üzletemberek részesei a titoknak, mások azonban évtizedek óta táplált bosszúvágyuktól vezérelve, keresik őt.
Az amerikaiak hamarosan megtámadják Irakot. A katonailag fenyegetett ország homoksivatágában elszántan dolgoznak a régészek, nem sejtve, hogy a tudományos kutatás álcája alatt nem egy beépített, titkos megbízatású ügynök lapul. Vajon előkerül-e a sokak által várt, remélt Agyagbiblia? A nemzetközi műkincs maffia elszántsága vagy a személyes bosszú esküje az erősebb? Az izgalmas, sokszor kegyetlen eseménysorozat szereplői között nehéz megkülönböztetni a jókat és a rosszakat, háborús áldozatok és bűnösök, megtévesztett gyermekek, hazugságra épülő családi kapcsolatok szövik át a történetet. A könyv olvasása olyan, mint egy izgalmas utazás térben és időben: bejárjuk a történettel például Madridot, Rómát és Irakot. Történelmi időkbe követjük a szereplőket: Ábrahám háromezer évvel ezelőtti világába, vagy a II. világháború koncentrációs táboraiba.
Julia Navarro ezzel a regényével méltán került az elmúlt évek legnépszerűbb történelmi krimi íróinak élvonalába.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145990038

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn