Jabra Elite 85h bluetooth fejhallgató

59 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Smartsound: adaptív hangélmény.

Használja ki a hangot, amely automatikusan alkalmazkodik a környezethez. A Smartsound automatikusan elemzi az Önt körülvevő hangokat, és alkalmazza a testreszabott beállításokat, hogy a lehető legjobb hívás- és zeneélményt biztosítson, bárhol és bármikor.

Blokkolja a nem kívánt háttérzajt

Az intelligens aktív zajszűrés automatikusan aktiválódik, ha háttérzajt észlel. Ez a szolgáltatás sokkal jobb hallgatási élményt nyújt, mivel a kávézó zajai már olyan csendesek lesznek, mint a könyvtárban.

Kivételes tisztaság

Az Elite 85h headsetek lehetővé teszik a beállítások testreszabását az egyéni hangélmény eléréséhez.

Páratlan hívásminőség

Kifejlesztettünk egy 6 mikrofonon alapuló hívástechnikát, amely jelentősen javítja a hívások minőségét, tovább gátolja a szél- vagy háttérzajt. Most már a legnehezebb körülmények között is kezdeményezhet vagy fogadhat hívásokat.

Használd a hangsegédet!

A Jabra Elite 85H fejhallgató képes kommunikálni az Amazon Alexa, Siri vagy Google asszisztensekkel. Így könnyedén segítséget kaphat feladataihoz, beleértve a találkozók beállítását, a közeli eseményeket vagy az üzenetek felolvastatását.

Tanúsított tartósság

Az Elite 85H készüléket úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb feltételeknek is. Nano-bevonat technológiával borítva, amely elősegíti a víz és por elleni jobb védelmet, garantálva a védelmet egész nap.

Automatikus leállítás funkció

Ha már nem használja az Elite 85h készüléket, és befelé forgatja a kagylókat, akkor ezek automatikusan megállítják a hangot és leállnak. Csak vissza kell fordítania a fülkagylókat, hogy folytathassa a tevékenységet ott, ahol abbahagyta, és nem kell aggódnia a véletlenül lemerült akkumulátor miatt.

Töltse fel napját

Akár 36 órás akkumulátor kapacitás egyetlen töltéssel (bekapcsolt ANC funkcióval) az Elite 85h lehetővé teszi a napi energiaellátást.

Jabra Sound+

A Jabra Elite 85H könnyen csatlakoztatható a Jabra Sound+ alkalmazáshoz, amely felelős a fejhallgató összes beállításáért, beleértve az audió funkciókat vagy a preferált hangsegédet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146659416

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn