Hullamosok akár szelíd is

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Egyéb

Méret:
10-20 cm

Fajta:
Papagáj

Életkor:
Egyéb

Ivar:
Nőstény, Hím

Leírás

Hullamosok 3000ft-tól felfelé vannak sima hulik (fehérarcú kobald kék, sárga, fehér, sárgaarcú kobald kék, creminó, lutinó,albínó, stb..sok színbe lehetségés) tcb, rainbow, standard, kontyos, hagoro, tcb kontyos, tcb hagoro, vagy ezek hordozoi, standard, tcb standard, falow, lacerwing.
A kepek sajátok, (nem netröl szedett) mostani, de vannak köztük olyan képek amik régebbi illetve vagy tavaji fészekböl és már eladva, vagy saját nem eladó papagáj. A képek mutatás szempontból van, (nem biztos h jelenleg akkor pont van olyan szin vagy fajta amilyet a vevő szeretne) ha valamilyen színűt keres meg kell kérdezni.
Kérem késő este ne hívjanak, kisgyerek miatt le szoktam halkitani a tefont, van h nappal is amikor alszik. Kérem ilyen esetben ha nem tudom felvenni nyugodtan kérésének többször, ha nem hívom vissza. Rejtett számot nem veszek fel!!!
Facebook messengeren is elérhető vagyok Balogh Orszag Mónika (monovszky becenéven) megtalálható vagyok. Kérem ha írnak akkor írják oda hogy jófogásról papagáj után érdeklődnek és hogy milyen papagáj érdekli. Szelíd papagájt többnyire előre foglalással az az kérésre történik! Az ár szelídség függő tehát attól függ a vevő mennyire szeretné hogy szelíd legyen.

Köszönöm szépen!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145377184

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn