Huawei mediapad M5

40 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 12:05
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Operációs rendszer:
Android

Állapot:
használt

Méret:
10.5-12.3''

Típus:
Tablet

Márka:
Huawei

Leírás

Jó állapotban lévő tablet a mai napig tökéletes és gyors napi használatra internetezésre, videónézésre akár régebbi játékok futtatására.
Az akkumulátora kicsit gyengébb de 3-6 óra használatot kibír.
Gyártó: Huawei
Modell: Mediapad M5 10.8 4G 64GB

Leírás:

Az Ultra-vision kijelző minden apró részletet megragad

Nem kell többé aggódnod a rossz felbontás miatt, ugyanis a Huawei Mediapad M5 2K nagyfelbontású kijelzője 280 PPI pixelsűrűséggel lett ellátva.

Intelligens fejlesztések, élénk színek

A videók lejátszása során a Huawei Clarivu technológia intelligens algoritmusokat alkalmaz, mellyel jobb minőségűvé teszi a megjelenítendő tartalmat, annak érdekében, hogy jobb vizuális élményt nyújtson.

Szemvédelem, teljes kényelem

A Huawei nagy mennyiségű kutatási adat felhasználásával olyan kijelzőt fejlesztett ki, amely biztonságos és nem ártalmas a szemnek. A szemvédő üzemmód csökkenti a káros kék fényt, hogy kényelmesebb és könnyebben olvasható legyen a tablet képernyője. A Huawei Mediapad M5 kijelzője automatikusan beállítja a fény színhőmérsékletét a felhasználót körülvevő környezethez viszonyítva.

Hibátlan High-Res audió

A Huawei Mediapad M5 támogatja a Hi-Res audió hangminőséget. A hangsávok minden elemét tökéletesen kiemeli, a magas frekvenciát és a basszust is egyaránt, amellyel egy sokkal jobb és élvezetesebb hallgatási élményt eredményez. A híres akusztikus Harman Kardon Audio minőségi hangzást biztosít több basszussal és torzítás nélkül.

Négy hangszóró, oltári hangzás

Valóban magával ragadó multimédiás élmény a kiváló minőségű hanggal. Akár kedvenc zenédet, akár a legújabb mozis kasszasikert nézed, a négy hangszóró digitális erősítővel gazdag és erőteljes hangzást biztosít, amitől az agyad is eldobod.

Gyors töltés, hosszabb élmény

Hozzávetőlegesen 2,9 órát vesz igénybe a Huawei Mediapad M5 100%-ig való feltöltése merült állapotból. A 7500 mAh-s (jellemző érték) akkumulátornak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően órákon keresztül élvezheted a szórakozást és a játékot a készüléken.

Letisztult. Egyszerű. Stílusos.

A Huawei Mediapad M5 hajlított fém teste elegáns és gyönyörű ipari formatervezés eredménye, amely egyszerűségét tekintve - a Huawei Mediapad sorozat védjegye.

Áttörő technika, modern megjelenés

Fáradhatatlan kísérleteknek köszönhetően a 2.5D ívelt üveggel már ezt a tablet készüléket is elláttuk. Ez pedig a szemet gyönyörködtető, esztétikai megjelenésen felül a kényelmes használatot is lehetővé teszi.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147012439

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn