Haba 4346 Käpt'n Kuck / Kuck kapitány társasjáték

5 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 14:12

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Szórakoztató társasjáték

Leírás

Eladó egy szép állapotú, kiváló minőségű, hiánytalan, nagydobozos Haba társasjáték angol, német, francia és holland játékszabállyal (a játékpénz egy igazi pénzérmével van pótolva). A játék közben nyelvismeretre nincs szükség.

"Kuck kapitány belenéz a távcsövébe, és lassan tekintete körbejár a nyílt tengeren. Hirtelen megdermed. Mi ez a csillogó és szikrázó dolog a napfényben? "Hahó" kiáltja izgatottan, és türelmetlenül integet matrózai felé: Gyorsan gyere ide, kincset találtam!"

Minden körben egy másik játékos Kuck kapitány, aki kincskártyákat helyez el a tengeri térképen. A többi játékos tengerész, és távcsöveikkel próbálják felfedezni a kincseket, és a megadott időn belül emlékezni a képekre. A homokóra lejárta után összegyűjtik a kincseket A játék célja a legtöbb pont begyűjtése.

Játék 5 éves kortól, 2-4 gyerek számára."

A játék személyesen átvehető Budaörsön délután vagy Budapesten munkaidőben a 4-es metró II. János Pál pápa téri megállójánál, illetve előre utalással postázni is tudjuk.

Kérlek, nézz körül a többi eladó árunk között is, remélem találsz még néhány érdekeset és akkor egy postaköltséggel el tudjuk küldeni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147556686

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn